tiistai 21. kesäkuuta 2016

Virkaten ja värkäten matto ja viltti

Miniä toivo vaalijaa virkattua pyörylämattua. Käytetyistä t-paijoista, lakanoista ja puseroista saa hyvvää pehemosta kujetta. Oma vaivansahan on tietysti leikaamisesa, mutta sehän kuuluu osana tähän hommaan. Meni siihen muutama t-paita ja pari lakanaa. Matto on kooltaan suunnilleen pari metriä kertaa metri viiskyt.

Onkohan mulle jo tullu riippuvuus nuitten pyörylöitten virkkaamisseen, ku yhen saa valamiiksi niin toista jo alakaa. :) Ennen ku tuota miniän mattua rupesin tekkeen, olin jo alattonu virkkaamaan jämälangoista vilttiä.
Täsä työsä ei oo oikeen päätä eikä häntää. Virkkasin erilaisia pyörylöitä ja liitin niitä yhteen sitä mukkaa ku homma eteni. Pyörylöitten välleihin piti keksiä jotaki täytettä ettei jää isoja aukkopaikkoja.
Pyörylöitten virkkaaminen alako välisä tuntummaan ykstoikkoselle. Mielenkiinnon ylläpitämiseksi virkkasin  joitaki kolomioita ja tähtikuvioita pyörylöitten sekkaan.
Jämälankavarasto tyhyjeni hienosti. Pienistä lankatumpuista kerty kaiken kaikkiaan lähes pari kilua painava viltti. Viltin alla ei varpaita palele.


3 kommenttia:

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...