keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Loma, reissun seittemäs päivä

14:20
Päivän lepohetki.
Aamulla ajeltiin Hösök terelle. Vaarin kans mentiin kylypylään siksi aikaa ku vaarin velipojat kävivät elukkatarhasa.
Kylypylä oli ulukua päin pysyny lähes entisellään mutta sisällä oli tehty silimiimpistäviä muutoksia. Säilytyslokerot oli uusittu täysin, peltiset vaihettu puisiin. Saunoja oli uusittu ja remontoitu. Höyrysaunoista oli purettu puiset lauteet ja saunat oli sisustttu täysin kaakeleilla istumia myöten. Seinällä kiersi pieniä hämyvaloja ja kajareista tuli kaunista rentouttavvaa tunnelmamussiikkia.

Vielä on päivää mukavasti jälijellä. Porukka haijaantuu taas. Mää lähen Juhanin kans frispiikentälle heittellen kiekkua. Vaari ja Olavi menevät tekemään kierroksen Pyhän Tapanin kirkkoon. Illalla tavataan
Ny menoksi.
21:35
Me löyvettiin kenttä heleposti ku eilisen päivän reitti oli hyvin muistisa.
Välillä heitto onnistu kohtalaisen hyvin, joskus taas kiekko muutti lennosa suuntaa ja lenti vähä mihin sattuu. Harijotteluhan se tekkee mestariksi täsäki hommasa.
Juhanilla onnistu yhellä korilla hieno puttaus, korin lähestymisheitto. Aikasemmalla heitollaan hän oli saanu kiekon 20-25m ettäisyyelle korista. Puttausheitolla kiekko meni korriin.

Illemmalla käytiin porukalla kauppakeskuksesa shoppailemasa, tekemäsä viimesen illan ostoksia. Huommena alakaa kotimatka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Jellona

Maskotiksi lastentapahtummaan tuunasin vähä jellonapukua. Tein tassut ja pään, sivusaumoihin lisäin vähä kangasta niin puku mahtuu aikusenki...