torstai 6. heinäkuuta 2017

Loma, reissun kaheksas päivä

Torstai 7:50

Lommailu Budapestisä alakaa olla loppusuoralla. Kymmenen, yhentoista aikoihin on asunnon luovutus. Lento lähtee illalla vähä vaille kaheksan.
Meillä on päivä aikaa vielä kahtella kaupunkia.

Reissu on sisaruksille ainutlaatunen. Eipä he oo aikasemmim olleet keskennään reissun päällä. Tästä jää mukavia muistoja. Porukalla liikkuesa on toki aina pienet riskinsä jotta kaikki tuntis olonsa tyyväiseksi.
Jokkaisen toiveita yritettiin ottaa huomioon käyen sellasisa paikoisa mitkä kiinnosti.
Frispiikentällä käynti oli uus juttu josta tykkäsin.

Viikon reissusa ei ehi kovin kauheesti näkemään, pintaraapasua vaan kaupungin elämästä. Saattohan se Budapestipistiäinen vaarin velijeksiä purasta sillaitte, että tulevat toisenki kerran.

Ny pakkaamaan laukku ja vähä siistimmään jäläkiä.

23:40
No niin. Lento Helsinkiin on takanapäin ja ootellaan junnaa jolla ajellaan Pasilaan pojan luo yöksi. Budapestin kentällä laukku joutu tarkempaan syyniin. Muistin kyllä, että ohu virkkuukoukku on pienesä pussukasa laukun nurkasa. Tarkastajat sen kyllä löysi vaan eipä ne siitäkään sen kummempaa sanoneet. Eipä ne löytänneet mittään epämäärästä. Laukun kyllä saivat sekasotkuun.

Mukava oli olla reissusa mut mukava on tulla kotiakki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Jellona

Maskotiksi lastentapahtummaan tuunasin vähä jellonapukua. Tein tassut ja pään, sivusaumoihin lisäin vähä kangasta niin puku mahtuu aikusenki...