tiistai 4. heinäkuuta 2017

Loma, reissun kuues päivä

Voi miten mukava oli herätä aurinkoiseen aamuun. Oli tulosa lämmin päivä. Aamupala syötiin reippaasti ja oltiin jo kaheksan aikoihin metroasemalla menosa kohti Örs Vezer tereä. Örs Vezer terellä hypättiin linkkuriin ja ajeltiin vaijaa varttitunnin matka Harmat Utsalle. Sieltä pitäs löytyä frispiikenttä. Ei menny kauvvaa ku seisomma kentän laijalla ja ruvettiin heittelee frispiikiekkoja korreihin.

Kenttä oli hyväkuntonen ja laaja. Koreja oli kaikkiaan kolometoista. Osa niistä oli sijotettu hankaliin paikkoihin näin alottelijan näkökulumasta kahtottuna, puitten keskelle.

Heitot alotettaan tietysti ykkösestä ja ku heittäjät on saanu kiekon korriin jatkuu kisa kakkos korille jne. Se voittaa jolla on vähiten heittoja ku kaikki korit on läpi käyty.
Iltapäivällä mentiin syömään vaarin synttärien merkeissä vaikka
synttärit on oikijasti vasta syksyllä. Syöntipaikaksi valittiin Trofea Grilli.  Ollaan käyty täälä aikasemminki ja todettu että ruoka on hyvvää ja sitä saa syyä niin palijo ku jaksaa.

Ku alotimma kahavin juonnin niin mussiikki lakkas, kovaäänisistä alako kuulummaan häpi pööh tei tuu juu ja vaarille tuotiin kakku. Yllätys onnistu hienosti. Olin nimittäin ehtiny sopia tarjoilijan kans, että tuovat pienen täytekakun ruuan päätteeksi pöytään.  Se tuli vaarille ihan yllärinä. Kakku suihkasi tulta aika pitkään pöyväsä kakun keskellä olevasta kynttilästä. - Sainpahan vaarin yllätettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pesutilat ja porstua

Viime viikolla tehtiin saunaa ja kylppäriä. Ne saatiin siihen malliin, että ens kesänä voijaan laittaa seinälasit ja saunan ovi paikalleen....