lauantai 1. heinäkuuta 2017

Loma, reissun kolomas päivä

Lauvantai 7:50
Yön nukkuin oikeen hyvin. Illalla tuntu vähä kropasa monen tunnin kävelyt. Kenkä hankas pienen rakon vasempaan pottuvarpaaseen ku olin lähteny liikkeelle iliman sukkia. Asija korijaantu ku käytiin ostamasa rakkolaastareita.

Vesisaje näyttää lakanneen ja taivas pikkusen kirkastunu. Yheksäksi ollaan sovittu rehvit Oktoperin metroasemalle vaarin siskon ja hänen miehensä kans. Sieltä mennään porukalla ulukoilimakirpparille. Toivotaan poutasäätä.

19:56
No niin, päivän kiertokävely on tehty ja monenlaista nähty. Pikkusen vielä piristeli pisaroita ku päästiin metrosta Hösök Terellä. Hetken päästä pilivet hajaantu ja aurinko rupes pilikistelleen pilivien takkaa. Me suunnistettiin kohti kirppistä kauniin puiston läpi. Puistosa oli komijoita puita.
Mikähän puu lienee, tosi nätti, täynnä kellertäviä käpymäisiä kukkia tai siemenkotia. Toinenki puu oli keltakukkanen mu sen kukinnot oli riippuvia.
Aikamma kierrettiin puistua mut ei löyvetty kirpputoria. Alueelle misä kirppis on ollu, oli rakennettu korkija lastulevyaita. Ei meinattu uskua, ettei sitä oo. Aateltiin että suuntavaisto petti ja mentiin väärään suuntaan mut ei. Yhestä ravosta pysty kurkkaan sisäpuolelle ja näki että alue oli jyrätty tasaseksi. Kysäsin yheltä lenkkeilijältä tiesikö hän kirppiksen olemassaolosta, mies kerto että kirppis on lopetettu.
Ei menny ihan putkeen se reissu. Lähettiin kahteleen lähintä metroasemaa jolla päästään takasi Oktoperille . Kylypylän pihamaan poikki oli heleppo oikasta metroasemalle.
Joen rannalla jatku lentonäytökset pitkin päivää. Konneitten äänet kuulu aika kauvas.

Iltapäivällä käytiin syömäsä.

Mun ja vaarin annokset oli lähes samanlaiset, sillä erolla että mun oli gluteeniton ja mauton. Vaarin kasvikset oli hyviä, mun maistu vanahalle kärventyneelle ölijylle eikä niisä ollu mittään maustetta, ei ees suolaa. Luulikohan kokki, että kun ei ruuasa saa olla viljaa niin ei myöskään mausteita. 

Kaikesta huolimatta päivä oli mukava ja ruokailun tuoma pettymys unohtu meleko nopijasti seuratesa lentokoneitten pyörähtelyjä taivaalla.1 kommentti:

  1. Teilläpä onkin ollut mielenkiintoinen lomareissu. Onneksi sait avun rakkolaastareista.
    Leppeää sunnuntaipäivää Sinulle!

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pesutilat ja porstua

Viime viikolla tehtiin saunaa ja kylppäriä. Ne saatiin siihen malliin, että ens kesänä voijaan laittaa seinälasit ja saunan ovi paikalleen....