perjantai 21. heinäkuuta 2017

Kirppislöytöjä

Velijentyttö oli poikansa kans kyläsä pari päivää. He tykkäs käyvä kiertelemäsä kirppareita ja mää pääsin mukkaan oppaaksi. Ja niihän siinä kävi taas kuten monesti ennenki, että jotaki jää kynsiin.
Vanaha puukaappi kahella loojalla. Kaappi on kooltaan metrin korkunen ja metrin levynen. Ei siis mikkään järin suuri, mut ihan mukavan kokonen kuitenki. Kaapin väliaikanen paikka löyty olohuoneesta. Kaappiin mahtu mukavasti kaikki mukeloitten kirijat ja lelut. Ne ku on aikasemmin ollu mun työhuoneen kaapisa ja osa laattialla olevasa loojasa.
Toinen ihastus mikä löyty on laatikosto. Se oli just tullu kirpparille ettei siihen ollu ehitty ees hintalappua laittaa ku me jo se varattiin. Laatikosto on 130 cm korkija, 80 senttiä leviä. Sille tehtiin tillaa makkarin nurkkaan.  Makkariiin saatiin kaupantikijäisinä uus järijestys kiva järijestys. Vaihtelua tuli kovasti, ku valakoset yöpöyvät vietiin alakerran varastoon.

Tojettiin vaarin kans sellanen homma, että meistä on tainnu tulla hirsitalon huonekaluhamstereita.
Kai se jotenki jo alitajunnasa pyörii hirsitalon sisutaminenki. Tuommoset vanahat huonekalutahan sinne soppii kaikista parahiten. Hyviä ja halapoja ku saa niin kannattaahan ne jemmata.Vai mitä?

Hauskaa viikonloppua!


2 kommenttia:

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Tuvan ja kamarin laattiat

Parin viimesen viikon aikana on hirsitalolla ollu touhua. Laattioitten teko edistyy mukavaa vauhtia. Torstaina tämän näköstä....