keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Virkattuja laukkuja

Puuvillalankaa ja kujetta, niistä synty pikkusia laukkuja.
Virkkasin valakosella langalla ruudukoita käyttäen mustaharmajaa, vaalijanruskijaa ja oliivin viherijää kujetta. Somisteeksi virkkasin kolome valakosta kukkaa. Vuoritin laukun ruskijalla kankaalla. Laukun koko suunnilleen 35 x 20 x 6 senttiä.

Pallolaukun virkkasin valakosella ja ruskijalla langalla. Kutteet tummanviherijää,vaalijanruskijaa, tummanruskijaa ja viherijävalakoraitasta. Vuoritin laukun vaalijanviherijällä kankaalla. Oiskohan tuon halakasija suunnilleen 25 senttiä, jottain sitä suuruutta.

Tätä hommaa tehesä ei työn alakuvaiheesa aina oikeen tiijä mitä on tekemäsä. Etukätteis suunnitelmaa ku ei oo, vaan sitä alakaa vain virkkaamaan ja kahtoo mikä mahtaa olla lopputulos.
Tästä ny tuli tämmönen....
....kääntölaukku.
Virkattu sinisellä puuvillalangalla ja kalastajalangalla.
Kutteet sinistä, tummansinistä, vaalijanpunasta, punasta ja oliivin viherijää. Vuori sammaa kangasta mitä pallolaukusa.
Laukku on aika tarkkaan saman levynen mitä valakonen, mut tästä tuli vähä korkiampi. Hihinan tein letittämällä kuus kutteen pätkää toisiinsa.

3 kommenttia:

  1. Varmaankin ihan henkäisin ihastuksesta kun näin tuon ekan laukun kuvan blogilukemistossani... Ja hienoja on muutkin. Tuo viimeinenkin varsin jännä:)

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vanhustenhoitoa ihimettelen

Ei sitä oikeen voi lakata ihimettelemästä tätä yhteiskunnan touhua. Kovasti ollaan tekevinnään hyviä uusia muutoksia, mutta tojellisuuesa jo...