torstai 23. helmikuuta 2017

Helmien pyörittelyä

Siinäpä niitä on oppikirijoja joita lueskella. Aamukahavilla, päiväkahavilla, ruoka-aikana ja iltakahavilla on tullu kirijoja plärttyä. Tottahan niistä jotaki oppinee ku aikansa plärää.
Vaan eihän mikkään homma onnistu ellei sitä harijottele.
Juutuupesta kahtelin videoita miten ne nuita helemikoruja oikeen tekkee. Hyvät ja selekiät oli ohojeet. Vaihe vaiheelta ku teki niin kutakuinki tuli semmoset millanen oli malli.
Rannekorua ku alotin tekkeen, niin kuvittelin jo muistavani misä järijestyksesä helemet pittää laittaa. Höpöhöpö mun muistiani. Väärin meni ja senpä takia tuosta tuli hieman löysä.En muistanu, että isoimman, eli vaalijanpunasen helemen jäläkeen piti palata takasin päin ja pujottaa reunahelemi paikalleen. Pujottelin sen samantien ku etenin työsä jonka seurauksena reunasta ei tullu tasasen yhtenevvää.  Reunaan ku ei  tullu eestaas kulukevaa lankaa niin vaalijanpunanen helemi ei pysy ihan keskellä helemikehäsä. Sitä nyei tosin kukkaan taija huomata sillo ku koru on ranteesa. Täytynee kahtua uuvestaan videolta miten se pittää tehä, ettei tee seuraavaan sammaa virhettä.
Harijottelua, harijottelua, kyllä se siitä mieleen jää.


1 kommentti:

  1. Varmaan vaikeita, ainakin näyttää siltä...vaatii viitseliäisyyttä.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Jellona

Maskotiksi lastentapahtummaan tuunasin vähä jellonapukua. Tein tassut ja pään, sivusaumoihin lisäin vähä kangasta niin puku mahtuu aikusenki...