torstai 23. huhtikuuta 2015

Testit ja kyselyt, utelijaisuuen herättäjät

Mitä ikäsi kertoo sinusta?

Katso, mitä silmiesi väri kertoo sinulle.

Mikä työ sopisi sinulle parhaiten?

Katso, mitä sormiesi pituus paljastaa persoonallisuudestasi.

Mikä eläin olet?

Mitä sukunimesi kertoo sinusta?

Kyllä se niin vain on, että ihiminen on kauhijan utelijas. Naamakirijasa pyörii eellä mainittuja testejä joita voipi klikkailla ja kurkkailla mikälli haluaa tietää jotain mitä ei ehkä vielä tiijä.
Ihan käsittämätöntä miten palijo ihimiset klikkailee tuollasiin testeihin.  Onhan ne tärkijöitä asijoita saaha tietää miten ihana ja valloittava persoonallisuus olet. Miten suuri merkitys sillä onkaan jos nimettömäsi onkin etusormea pitempi. Sehän palijastaa persoonastasi sen , että olet hurmaava ja vastustamaton. Henkilö jonka sormet ovat toisella tavalla eri mittaset ei tietenkään voi olla yhtä hurmaava eikä vastustamaton. Sormethan sen kertovat.
 Suuri merkitys silläkin miten silimät toimii erityisesti pimijäsä. Oletko näin ollen kissaelläin tai joku muu. Kunhan saahaan seleville mikä elläin olet, varmaan kyseisen elläimen luonteenpiireetkin näin ollen ovat sinusa joko piilevinä tai ihan konkreettisesti esille tulevina. Testit kertovat meistä kaiken. :)

Hieman kummastuttaa testien selitykset. Sama selitys, vaikka nimet ja ihimiset vaihtuu. Miten se sillaitte voipi mennä? Olishan se jotenki uskottavampaa jos joka nimelle ois ihan oma selityksensä. Se kaiketi on liijan työläs homma selitysten keksijöille. Ovat aatelleet, että pääsevät vähä helepommalla ku tekkee sellasia yleispäteviä selityksiä. Ainaki ovat löytäneet ihtelleen tekemistä ja saavat ihimisten mielenkiinnon ja utelijaisuuen herätettyä ja pijettyä yllä.
Eikähän nuisa testeisä mittään pahhaa oo, ei tokikaan. Hupasiahan ne on. Varmaan ne voi jonku päivää piristääkkin ku saa lukia hienoja, positiivisia ajatuksia ihtestään. Sehän aina rohkasevvaa.
Siitä syystäpä kopsaan tänne yhen selityksen jonka näin kaverin sivulla. Selitys on just sellanen ku voi vaan kuvitella sen olevan, soppii taatusti kaikille.

Elämäsi innostaa kaikkia lähimmäisiäsi. Olet roolimalli maailmalle edes haluamatta sitä tietoisesti. Olet rehellinen, ystävällinen ja ihmisläheinen. Olet onnistunut saavauttamaan unelmasi, ja elät sitä nyt.
Kaikki, jotka tapaavat sinut, ihalilevat tasapainoisuuttasi ja iloisuuttasi. Kaikki tahtoisivat olla yhtä asialle omistautunut kuin sinä ja käydä käsiksi monipuolisiin projekteihin ja totetuttaa niitä.
Sinulla on vahva käsitys oikeudenmukaisuudesta ja pyrit aina totuuteen.  Olet kokenut elämässäsi paljon sekä hyvää että huonoa, ja olet sen ansiosta viisas.  Autat myös muita vaikeissa ongelmissa ja sinulla on lohdullinen sana valmiina, jos jokin menee pieleen. Olet kokenut elämäsi aikana paljon onnea ja haluat jakaa sitä eteenpäin. Maailma voi olla kiitollinen siitä, että on olemassa sellaisia ihailtavia ihmisiä kuin sinä.

Aurinkoista päivää!

2 kommenttia:

  1. Kuten sanoit, nämä ns. testit ovat hupaisia juttuja. Tosissani toivon, ettei kukaan niitä tosissaan ottaisi.
    siunausta

    VastaaPoista
  2. Jokusen olen tehnyt ja voi että saa nauraa, hauskoja huvituksia ovat, toivotaan ettei kukaan ota tosissaan.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vintillä pikkupuolen välikaton laittua

 Pikkupuolen vintin välikattoa ollaan laitettu kuntoon. Vanahat täytteet lapioitiin ensin ulos, niinku aiemmin kirijotin. Sitte vanaha vint...