torstai 26. toukokuuta 2011

Pientä puuhastelua

Aamulla oli kaunis auringonpaiste kun käytiin lenkillä, nyt näyttää kerrääntyvän piliviä taivahalle, sehän tietänee sitä että voipi tulla hetken päästä vettä. Pitääkin muistaa hakia matto parvekkeelta sisälle jos alakaa sattaan ettei kastu. Eilen kävin alakerran pesutiloisa pesemäsä olkkarin ison maton ( 160 x 230 ) jätin yöksi sen sinne jakkaroitten päälle valumaan että on helepompi kantaa se sitte partsille kuivummaan. Mattohan oli lähes kokonaan kuiva.
Pesulaan meinasin ensin sen kuskata, mut aattelin että mitäpä tuota sinne lähtee raahaan kun hyvät tilat talosa misä voi pestä. Pesuhuoneen lattialle vaan matto ja suihkusta vettä päälle. Pikkuseeen ruutipulloon olin teheny valamista pesuliuosta siitä truuttailin ainetta matolle kauttaaltaan ja annoin hetken aikaa liota. Sitte vaan harijan kans jynssäsin maton ja huuhtelin kunnolla.


Ulukona kuivuukin nopijasti kun tuuleskellee sopivasti. Kun on kuivunu taijan kääriä rullalle ja viijä varastoon oottelleen talaven tuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...