maanantai 21. helmikuuta 2011

Sarjassamme tilikkutöitä jatkuu...

                                                                     Tivoli

Tämän punakuvioisen peiton neliöistä osa on ihan samalla mallilla tehtyjä kuin tähtitaivas peitto. Iso ero syntyy kun neliön tilkkuihin on käytetty usiampaa väriä. Tähän on käytetty viittä väriä kun tähtitaivas peitossa oli käytetty kolomia.
Toisenlainen neliö on tehty kans ihan peruskuvioista, neliöstä, kolomioista ja suorista kaitaleista. Mistäpä muusta ne kuviot koostuiskaan? Varsinainen kokonaisuushan syntyykin sitten siitä millä tavalla kolomioita, neliöitä ja suorakaiteita yhistellään. Rajana kai ei oo ku mielikuvitus.

 Keskellä neliöö on keltanen n. 15x15 cm pala, sen reunoihin ommeltu siniset palaset. Kultaset lintu kolomiot kiinitetty sinisiin ja reunaan vaalanpunaiset kaitaleet.
Näitä kahenlaisia neliöitä sitte järijestelin sopivasti ja sain syntymmään ihan hauskan kirjavan kokonaisuuven.Reunakaitaleet tein sinisestä ja vaaleenpunasesta suorista kaitaleista. Peiton päätyreunoihin tein erilliset kolomoit, hieman leveämmät mitä siniseen peittoon.

Tämänkin peiton tilikut on huonekalukankaista, vuorauk-
seen käytin puuvillakangasta.Päivän sana

Ihminen ei koskaan ole kauniimpi kuin
pyytäessään ja antaessaan anteeksi.
- Jean Paul -

2 kommenttia:

  1. Kova mummeli oot tikkaamaa. Tiiän, ku oma äitee tekee kans. Nykyää kyl enempi tauluja! NIIS on valtava homma, ohan näiskii sun tekeleis. Hienoi ovat, tarttee sanoo!

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne edelleenkin on melekeen paremman näkösiä kuvisa ku sängyillä! 8D

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vintillä pikkupuolen välikaton laittua

 Pikkupuolen vintin välikattoa ollaan laitettu kuntoon. Vanahat täytteet lapioitiin ensin ulos, niinku aiemmin kirijotin. Sitte vanaha vint...