lauantai 26. helmikuuta 2011

On se nii haikeeta


Vuosia sitte ostimma kirpparilta hyllykön. Alaosasa on kaappi,  sen yläpuolella tuollanen hauska pöytälevy jonka saa työnnettyä sissään ja otettua esille sillo ku sattu tarvimmaan. Hyllykkö on -60 luvun tuotantoo, viilupinnotettua puuta. Hyllykön on teheny Hugo Troeds  Bjärnum, eli sehän on sillo ruottalainen. Näköjään ne ruottiskin ossaa tehä mukavan näkösiä kalusteita. Hyllykön korkeus on 164 cm ja leveys 95cm. Hyllyosan syvyys 24 cm, pöytälevy kun kokonaan auki syvyys 57 cm, kaappiosan syvyys 36 cm. 

Hyllykösä on kivoja ykityiskohtia. Kolome matalaa lootaa joissa hauskat kolomion malliset vetimet. Yhen lootan koko on  32 x 4 x 17 cm , ihanteellinen paikka pikku tavaroille. Toisella laitaa hyllyä on lokerikko misä voi säilyttää vaikka kortteja. Meillä hyllykkö toimi hetken aikaa työpöytänä. Kaappiin mahtu tulostin ja paperit, pöytätason kun aukas kokonaan sen päälle sopi läppäri vallan mainiosti. Kajarit mahtuu hyllylle tai hyllykön päälle.

Mutta, kaikella on aikansa auringon alla. Niin on hyllykölläkin. Haikein mielin siitä pittää luopua kun sille ei oo ennää tillaa. Koitettiin katella paikkaa olohuoneesta ja toisesta kammarista mut ei sille löydy tillaa. Ei auta, lappu kylykeen, " myytävänä".

Elämä on valintoja. Nyyhhh...

1 kommentti:

  1. Kaunis kaluste. Hakisin sen heti ittelleni, jos oisin pal lähempänä. Toivottavasti kaluste saa hyvän ja arvosensa kodin.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vintillä pikkupuolen välikaton laittua

 Pikkupuolen vintin välikattoa ollaan laitettu kuntoon. Vanahat täytteet lapioitiin ensin ulos, niinku aiemmin kirijotin. Sitte vanaha vint...