maanantai 17. tammikuuta 2011

Lunta

Sitä on ny lunta satanu ihan kunnolla. Eka kertaa tälle talavia  piti tarttua lumikollaan. Aamulla kävi auratraktori pihalla jyräämäs. Oli taas melekoset palteet  jätetty parkkipaikalle. Ennen yheksää kävin heittään likan kouluun. Takasin tullesa ajoin autoni naapurin autopaikalle, se kun oli tyhyjä. Kipasin hakemasa kolan ja lykkäsin omalta paikalta lumet veks. Samalla siinä puhistu vähä naapurinki autopaikka. Tuskin hän huonoa tykännee? :)  Hyvillä mielin menin sisälle.

Kahen aikaan kattelin ulos, että joopa jooo, lunta ...lunta...lunta. Ei muutaku ulukovaatteet päälle ja puhistaan autopaikkaa. Omaa autoakaan ei tarvinnu ny siirrellä, sitä kun ei ollu pihalla. Kokki  oli lähteny sillä liikenteeseen . Lumia en kovin kauas lykkiny. Aattelin että kohta kuitekin tullee traktori joka puhistaapi laajemmat alueet, sehän viepi lumet sitte menessään.
 Innostuin niin kolaamisesta että kolasin kolomen naapurinkin autopaikat puhtaaksi. :)
Lähin sitte käväseen pienellä lenkillä. Kun tulin takasin meijän pihamaalla pörräskin traktori,  pihamaa oli siten puhisttettu. Mahtaako kaiken saaha tehä huommenna uudestaan?

.

1 kommentti:

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...