perjantai 21. tammikuuta 2011

Hyvä päivä tänään!

Kyllä se on mukava herätä aamulla ku on saanu yönsä nukuttua suhteellisen hyvin. Kolomen aikoihin vilikasin kellua, piti nousta käväseen hyyskäs. Illalla ku tuli juotua teetä vielä yheksän aikoihin. Hyväksihän se kropalle on että jois mahollisimman palijo. Ei vaan iltasella kannattas kovin tankata, mieluummin päivällä.
Aamupuuron laiton tulemaann samalla ku kahavin keittelin. Puurua lusikoijesa nassuun lukasin yhen luvun Pietarin kirijeestä ja jäin miettiin maailman syntyjä syviä. Ihan hyviä neuvoja ja ohojeita, muistas vaan laittaa käytäntöön.

 Eilein illalla  juttelin yhen ystävän kans just siitä miten tää maailma on vuosien varrella muuttunu. Ihan käsittämätöntä. Ajatellaan ny vaikka tällästä härveliä ku  tää läppärikin on. Tämän kautta pääsee yhteyksiin ihan toiselle puolelle maailmaa. Voit  istua ja naputella sammaan aikaan toinen vastaapi siihen mitä puhelet. Eikö oo kummallista?

Ajatteleppa millanen määrä tuola yläilomoisa kulukee kaikennäköstä tietoo. Miten sielä kuvat kulukee? Miten sielä voi milijoonia ja milijoonia viestejä liikkua niin ettei ne törmää toisiinsa ja mee sekasin?

Esimerkiksi: Minä päätän soittaa skypellä Jamesille Amerikoihin. Linija ku aukiaa, yhteys kulukee jossain bittiavaruuvesa. Sammaan aikaan on joku kiinan poika SingSang Wang skypettämäsä vaikka ny Eurooppaan. Mikä sielä avaruuvesa ohojaa sen jutun niin, ettei mun ja Wangin linijat aukene, vaan mun ja James? Jonkulainen "keskusneiti" kai sielä istunee ja piuhoja yhistellee.?


Mutta olipa niin tai näin, pääasia on kuitenki että yhteys toimii. Ihan kaikkia hienosäätöjä mun ei tarvikkaan tietää. Riittää kun netti toimii ja on oikia osote. Niin ja tietysti itellä halu yhteyden luomiseen.

Yks yhteys osote  Psalmi 50:15
Linija on  avoin ympäri vuorokauden. Omasta tahosta sitte kiinni miten palijo yhteys jumittannee.


Hyvä päivä tänään!

2 kommenttia:

  1. Oisko kukaa uskonnu kolkytävuotta sit, jos ois kerrottu, et sä et tartte koht ku yhen 'kirjan. Siit voit lukee mitä haluut, jutella kamujeskaa, kattella leffoi ja vaik mitä. Kukaa ei ois uskonnu ja ny se on iha arkipäivää.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on, siskoseni, että pääasia on, että yhteys toimii. Ei niitä yksityiskohtia kukkaan jaksa ruveta loppuun asti miettimään. Tähänki soppii se sanonta, että "antaa hevosen miettiä, sillä on isompi pää". Mutta aatteleppa, että ennen näitä meijän nykysiä hienoja skypejä sunmmuitasemmosia, oli jo olemasa tuo Ps. 50:15. Taatusti maailman paras ja varmin yhteys, joka ei todellakaan pätki!

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Retronukke

Vanahan nuken ystävältä sain sen raajat kaikki irronnet vain. Kuminauha hauras ja rikkonainen ei pitäny sitä koossa lain. Pieni m...