torstai 27. tammikuuta 2011

Badoo

Joopa joo, tosi nätti nimi kävis vaikka nallekarhulle. Badoo...paskanmarijat sanon minä.
On muutes semmonen järijestelmä ja systeemi että saanu monen ihimisen harmistummaan , hermostummaan ja klikkaamaan badoon sivuja. Niin sai minutki,  jaa että minkä takia. No ootahan ku kerron.

Tällä Badoolla kun sattuu olemaan naamakirijasa sovellus. Sitä sovellusta ku  klikkaa, niin tietämättäs profiilitietos napataan ja siirrettään Badoon sivuille. Joo joo, tosi se on.

Mullekki tuli ystävä kertommaan että mun profiili on Badoon treffipalstalla. Samantien ku kuulin, klikkasin auki Badoon kyseisen sivun. Ja nii sielä luki. Olet Badoon reksiteröityny käyttäjä !! Halooo !!
Misä tää maailma oikeen mennee? Saako täälä ihimiset tehä ihan mitä ne haluaa?

Ottaa vähäniinku pattiin!! 

Minähän etin sivut joilta pääsee poistammaan oman profiilinsa Badoosta. Mutta sehän ei ihan nii yksinkertasta näytä olevakaan mitä sanovat. En tiiä mikä mun malis mättää kun en saa sinne sellasta viestiä jolla pääsisin kirjaantumaan sisälle Badoon sivuille, sitä kautta sitte asetuksiin ja poistamaan profiilin.
Ei kai se auta ku yrittää uuvestaan.  


2 kommenttia:

 1. Your blog is great你的部落格真好!!
  If you like, come back and visit mine: http://b2322858.blogspot.com/

  Thank you!!Wang Han Pin(王翰彬)
  From Taichung,Taiwan(台灣)

  VastaaPoista
 2. Sellast se on, nykyää, persetti!!

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Retronukke

Vanahan nuken ystävältä sain sen raajat kaikki irronnet vain. Kuminauha hauras ja rikkonainen ei pitäny sitä koossa lain. Pieni m...