torstai 29. kesäkuuta 2017

Loma, viikon reissun eka päivä

Kello on aamulla 7:30. Lämpömittari varijon puolella näyttää plus kahtatoista, ihan hyvä eiliseen verrattuna. Tänään vaihtuu maisemat hieman lämpösempiin. Matkalaukut odottaa pakattuina lähtyä. Viikon reissun seleviä vähillä tavaroilla, kunhan on sortsit ja uikkarit mukana se on pääasia.
Vaari kirijotti ny.
Hyvä oli sekin, että saimme kotiimme loman ajaksi asumaan kukankastelijan. Siltäkin osin voimme matkata ilman alituista huolta siitä, että kauniisti kukkivat orkideat rupsahtavat Lapin helteistä.
Menemme siis viikoksi Budapestiin. Halusin tarjota synttärilounaan sisaruksilleni siellä ja sai sillä lupauksella koko sakin lähtemään. Viime tingassa vain tuli sairastuminen ja vanhin sisko miehensä kanssa joutui jäämään kotiin. Se oli huono uutinen, mutta mikäpä sairastumiselle voi.
Asunto on varattu Budan puolelta läheltä kuninkaan linnaa, siitä Mammut-kauppakeskuksen vierestä.
Ihan hyvillä mielin jätämme sateisen ja kolean Rovaniemen: Budapestissa taitaa aurinko paistaa ja lämmintä lienee +30 astetta. 
Pysyhän kuulolla. Tarkoitus on joka päivä kirjoittaa tänne matkalukemisina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vanhustenhoitoa ihimettelen

Ei sitä oikeen voi lakata ihimettelemästä tätä yhteiskunnan touhua. Kovasti ollaan tekevinnään hyviä uusia muutoksia, mutta tojellisuuesa jo...