torstai 15. kesäkuuta 2017

Iiihhah haaa, iihah haa hepo hirnahtaa

Kaks keppihevosta kierrätysmateriaalista. Tummanruskijan tein trikoopaijasta. Pikkusen turhan ohkasta ja joustavvaa oli kangas mutta kyllä se menettellee.
Vaalijamman hepan tein kirpparilta ostetusta apinasta. Apinan täytteenä oli vaahtomuovirouhetta. Vekkulia käsiteltävvää ku se sähköstyy ja tarttuu kiinni kässiin. Onneksi hoksasin ottaa ison muovisäkin jonka sisällä tyhyjäsin apinan niin suurin osa vaahtomuovirouheesta jäi säkkiin eikä levinny ympäri huonetta. Hevosen harijan tein hapsunauhasta jonka solomin langasta.
Aurinkoista kesäpäivää!


3 kommenttia:

  1. Kyllä sinä sitten osaat! Ei voi kun ihailla... Tuota vaahtomuovi-rouhetta käytettiin paljon ennen vanhaan ja muistan hyvin miten se tarttui käsiin... Kitos, samoin sinulle!

    VastaaPoista
  2. Muistan, että mullakin oli joskus kauan sitten nukkumatyyny, jonka täytteenä oli vaahtomuovirouhetta. Ja mulla on tallella oma 70-luvun apina, jonka täytteenä on myös sellaista rouhetta. Nuo hevoset mun pitääkin näyttää tytöille. Toinen heisti osti muutama päivä sitten jonkun valkoisen pörrölankakerän ja siitä teki harjaa jollekin hepalle.

    VastaaPoista
  3. Hienot hepat tuli! Menen syksyllä eskariryhmään opeksi ja hain jo nyt metsästä sopivia keppareiden varsia. Pään ne tulevat saamaan vanhoista parittomista sukista. Todellista kierrätystä sekin. :)

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vanhustenhoitoa ihimettelen

Ei sitä oikeen voi lakata ihimettelemästä tätä yhteiskunnan touhua. Kovasti ollaan tekevinnään hyviä uusia muutoksia, mutta tojellisuuesa jo...