maanantai 4. elokuuta 2014

A vai B, siinäpä puluma

Jostaki kuulin että huonosti tulis mustikka tälle vuotta. Vaan, sehän taitaa olla taas semmonen juttu että on täysin paikasta kiinni. Pari kertaa oon käyny mehtäsä, molemmilla kerroilla on ämpärillinen löytyny. Joten ei niitä kovin huonosti oo.

Aamulla ku noustiin ylös, kokki kysy että  mikäs on tämän päivän suunnitelma? Viimenen lomapäivä, nii sehän pittää käyttää mahollisimman mukavasti.
Kaks hyvvää vaihtoehtua joista on vaikia valita miten päin tekis.

Vaihtoehto A : Pyykkikone ku on lopettanu hyrskyttämisensä, laitan pyykit narulle. Pakkaan uimakamppeet kassiin ja meen päiväksi rannalle, uimaan ja auringosa lekottelleen. * aahh mikä nautinto* :)
On nimittäin kesän kuumin päivä tulosa, niin ne säätievotuksesa sanovat.
Illalla ehtis käväsemmään vielä mustikasa ennen auringonlaskua.

Vaihtoehto B : Pyykkikone ku on lopettanu hyrskyttämisensä, laitan pyykit narulle. Pakkaan marijanpoiminta kamppeet reppuun ja meen päiväksi mehtään. Aamupäivästä olis mehtäsä viileempää kuin jos menis vasta illemmalla. Iltasella vois käyvä sitte iltauinnilla.

Täsäpä ei auta muu ku keittää kuppi kahavia ja tuumata kumman vaihtoehon toteuttas....

2 kommenttia:

 1. Joo, ei onnistu, kun käyttää Google-tunnistautumista. Ennen sitä ei edes voi kommentoida. Höh. Mutta onneksi kopioin, siis:

  Kumpi tuli valittua? Mulla on ollut oikein kunnon laiskottelupäivä. Menin jopa aamiaisen jälkeen vielä takaisin sänkyyn - jopa toisen kerran tänä vuonna. Hih! Mustikoita ei jaksa lähteä kattelemaan, kun ei tuo isännyskään niiden poimimisesta tykkää. Ei tosin pystyiskään, kun on jo yli 4 kk kärsinyt akillesjänteen tulehduksesta eikä pysty pitempään edes kävelemään. Keppiäkin joutuu raukka käyttelemään.

  Nyt kopioin tämän, etten taas menetä kaikkea, ellei suostu näkymään eka kerralla.

  VastaaPoista
 2. Lehdestä luin, että mustikoita on hyvin vähän eteläisessä ja vielä Keski-Suomessakin. Sen huonon lumitalven ja alkukesän kylmyyden takia. Siellä pohjoisessa niitä onkin sitten senkin edestä.
  Just naapurin kanssa puhuin, että ei ole mustikoita niissäkään paikoissa tässä lähimetsissä, mistä aina on "varmat" mustikat löytyneet. Harmi.

  Hyvä, että teillä löytyy. Pitäsköhän ajella pohjoisemmaksi :-)

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Tuvan ja kamarin laattiat

Parin viimesen viikon aikana on hirsitalolla ollu touhua. Laattioitten teko edistyy mukavaa vauhtia. Torstaina tämän näköstä....