sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Janos Pal papa terillä tapahtuu

 Kuvat reportteri Päivin joka toiminut myös avustavana toimittajana.

Meijän asunto on Janos Pal papa terin varrella, kerrostalon seittemännesä kerroksessa. Vieresä on puisto missä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, parvekkeelta on hyvä seurata tapahtumia. Olimma porukalla olohuoneesa rupattelemasa. Päivi ja mää istuttiin, Alpo köllötteli sohovalla ja kokki oli menosa suihkuun, ku ulukua kuulu räväkkä, pitkä jarrujen kirskunta, ja heti sen jäläkeen mieletön tömähys ja rysähys.
 Koko porukka rynnättiin parvekkeelle kahtommaan mikä meteli se oli. Ihan tuosa vieresä seuraavasa risteyksesä ajo taksi ja henkilöauto yhteen. Päivillä oli kamera heti valamiina käjessään, Alpo meni hakkeen omaansa, kokkiki tuli kameransa kans niin kiireellä että meinas housut puota jalasta.

Kolaroinnin tilanteet tulivat näin tallennetuksi monneen kertaan. Henkilöauton kuski tuli lähes heti ulos, samoten takapenkillä istuja. Vänkärin puolella näytti kans istuvan joku, mutta ei oltu ihan varmoja ku ei näyttänyt olevan kauheesti liikettä. Autosta oli keula lytysä ja nesteet valu asvaltille, muodostaen melekosen lätäkön auton eteen.

 Taksikuski oli kans ulukona autostaan samantien, levitteli kovasti käsijään, viittoili toiseen autoon päin, oli kovasti sitä mieltä, että tuo pölijä ajo kolomion takkaa kylkeen.
 Ei varmaan menny muutaku pari minsaa, niin nähtiin paloauton tulevan paikalle. Paloasema sattu olemaan 200m pääsä. Polliisejakin alako ilimaantua paikalle usijampia. He hoitelivat ja järijestelivät palomiesten kans liikenteenohojausta, jotta liikenne pääsi sujumaan kolariauton ollessa keskellä risteystä kaikenaikaa.


Tämän tilanteen ollessa vielä päällä, tuli isompi polliisiauto ihan tuohon meijän oven etteen. Autosta syöksyi ainakin viis polliisia puistoon, suoraan yhen tumman miehen luo ja alakovat tekkeen perusteellisempaa tarkastusta. Mies kulijetettiin ison puun alle. Polliisi työnsi miehen puuta vasten käskien tämän levittää käjet rungon ympäri. Mies ei näyttäny olevan kovin yhteistyöhalunen, polliisi sai komentaa usijampaan kertaan, että käjet on pijettävä runkua vasten levällään. Lopulta miehelle laitettiin käsirauvat, ja kaks polliisia talutti miehen polliisiautoon.

 Parvekkeelta tilannetta seuranneet tarkkailijat saivat nähä myös jotaki hupasaa ja huvittavaaki, kaiken traakisten ja ramaattisten tapahtumien keskellä.
 Siltä suuntaa, misä kolari oli tapahtunu, alako kuulummaan semmonen ääni ku lykättäs ostoskärryjä. Totta tosijaan! Sieltähän tuli mies ja nainen jotka kuskas isua uunillista kaasuhellaa ostoskärryillä. Kärryihin oli mahtunu vielä pyykkikori, ja jotaki muutaki tavaraa mistä tarkkailijat eivät saaneet selevää. Olihan melekonen näky, vaan aika sutjakkaasti näytti homma toimivan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vintillä pikkupuolen välikaton laittua

 Pikkupuolen vintin välikattoa ollaan laitettu kuntoon. Vanahat täytteet lapioitiin ensin ulos, niinku aiemmin kirijotin. Sitte vanaha vint...