maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kesäkuu alakaapi olla lopullaan


Hyvvää juhannuksen jäläkeistä elämää vaan sullekkin. Hyvinhän se meni vaikka vähä viliposta olikin. Se hyvä puolihan viliposesa juhannuksesa oli, ettei kenenkään tarvinnu kärsiä helteen tuomasta ahistuksesta. Heitäkin kun on, joille hellekeli on todella tuskallinen ja hankala, aiheuttaen hengitysongelmia ja iho-oireita. Kuten myös he, joilla on siitepölyallergia. Ilimasa leijailee mitä erilaisempia hiukkasia jotka vaikeuttaa ja hankaloittaa elämää. Sateet taatusti puhisti ja raikasti ilimaa, joten siitepölyjen määrä ei ollu niin suuri, mitä se olis ollu kuivina ja aurinkoisina päivinä.
Sää, ilima, keli on aina semmonen että joillekki se on suotusa, toiselle taas täysin epäsuotusa. Koskaan ei oo niin, että kaikki olis tyytyväisiä.

Ja valittajiahan löytyy jos sille linijalle lähtee. Eikä vaan säästä, vaan ylleensä kaikesta mitä elämäsä etteen tullee. Yhestä asijasta jos alakaa valittaan, kohta valittaa toisesta, eikä huomaakkaan miten ajanolloon saattaa elämäntyyli muuttua niin, että valilttamisesta tullee elämäntapa. 

En sitä sano, etteikö jostakin vastoinkäymisestä saa valittaa ja sanua, että nyt tää juttu harmitta, ottaa päähän. Tottakai saa. Mut on kai vallan eri asija, jos siihen valittamiseensa jää kii, ellää siinä eikä pääse näkemään asijaa toisenlaisesta näkökulumasta. Valinta ja tahon asija? 

Maanantai aamupäivä pilivinen ja hivenen harmahtava, vaan eipä oo itikoita. :)

Tämä viikko vielä töitä ja sitte alakaapi kesälomalla lorvailu. Lomasuunnitelmia on tehty jo pitemmän aikaa ja oletettavasti jotaki tullee tännekki taas näkyville misäpäin sitä mennä rillustellaan. 

Mukavaa päivää sulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Tuvan ja kamarin laattiat

Parin viimesen viikon aikana on hirsitalolla ollu touhua. Laattioitten teko edistyy mukavaa vauhtia. Torstaina tämän näköstä....