Pääsijäisherkku

Valakosuklaa-appelsiinihyytelökakku
kakkupohoja:
3munaa, 1,5dl sokeria, 0,5 dl maizenajauhoa+0,5dl kaakaojauhetta, 1tl leivinjauhetta,
paistetaan kääretorttupohojaksi.

täyte:
1dl kermaa vaahdoksi, 150 g valakosuklaata sulatettuna, 2 tl vaniljasokeria, 3 liivatelehtee, yks appelsiini, kuori raastetaan, hedelmäliha pienitään pieniksi paloiksi ja molemmat lisätään seokseen.
Liota liivatteet kylymäsä veesä ja sulata sitte mikrosa, lissää seos kermavalakosuklaamössöön.

Tein kakun leipävuokaan.
Torttupohojasta leikataan vuokaan sopivia levyjä kolome kipaletta.
Vuoraa vuoka tuorekelemulla ja täytä kerroksittain, torttupohoja-täyte-torttupohoja..
Anna hyytyä muutama tunti tai yön yli.
Kumoa kakku lautaselle, koristele ja syö pois.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma tupa

Langanohjain neljälle langalle

Neuleharppu