keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Mun mielipije aiheeseen homoliitot ja heijän oikeus lapsen adoptoimiseen

Kyllä ne nuot homoliittojen puolustajatki jaksavat vaan puurtaa ja pyrkiä saamaan asijaansa etteen päin. Osu eilen silimiin yks lehtikirijotus, otsikko oli jotenki tähän tyyliin; " Yli puolet sallisi homoliitot"
 Että täh, kysyä vaan voi että mihin tää meijän rakas suomen maa on oikeen menosa??
Pakkoko se on samallalailla tehä ja toimia ku muut tuola suuresa maailmasa. Tullee semmonen tunne että mitä isot eellä sitä pienet peräsä. Voi voi, perusarvot ku murennetaan mitä jää jälijelle?

Eihän avioliittoa ja homoliittoa voija rinnastaa toisiinsa. Ne ei koskaan tuu olemaan tasavertaset vaikka kuin siihen ihimisen järijellä pyrittäskin. Avioliiton perusta ja pohoja on Jumalasta lähtösin oleva juttu. Ei se oo vaan ihimisten keksimä systeemi, joku virallinen toimenpije. Jos ja kun avioiitto solmitaan Jumalan eessä, siihen sisältyy aina oma siunauksensa. Homoliitoista taas puhuttaessa, miten sellasta voisi ajatellakkaan vietävän siunattavaksi josta itse Siunaaja on vallan erimieltä?

Eihän tuosa asiasa tarvi ku ottaa järki kätteen kun sen jo tajuaa että luonnottomasta ei saaha tekemällään luonnollista. Vai, onko josaki päin maailmaa sammaa sukupuolta olevat henkilöt sukua jatkanneet? Jos tiijät ja oot kuullu niin kerro mullekki jotta mun käsitys tuosta asijasta tulis oikaistuksi.

Mulla ku on se ymmärrys ja käsitys, että suvun jatkaminen tapahtuu luonnollisesti miehen ja naisen välisesä kanssa käymisesä. Ja jos on jotakin ongelmaa ettei homma napsaha kohilleen sillaitte ihtestään, on mahollista saaha hedelmöityshoitoja joittenka avulla lapsen saaminen saattaa onnistua.

Tuskinpa koeputkihedelmöityssysteemejä sitä varten on tarkotettu että kaks äijää sais mukelon? Kattelisivat sopivan näkösen kohunkantajan jolle sitte jommankumman siimahäntiä pipetillä laitettas kasvammaan. Ja niinkö siinä sitten olis onnellinen ja paras perhemalli syntyvälle mukelolle, jonka oma äiti onkin vain vuokrakohtu? Kotona oottaa kaks partasuuta joille kummallekkaan mukelo ei koskaan voisi sanua, kiitos äiti.

Mistä se syntyy ihimiselle semmonen aattelu että mulla on oikeus vaatia asijoita jotka ovat vastoin luonnollista olotillaa? Miksi homoparin tulis saaha lapsia hoijettavakseen kun he eivät kerran luonnostaan voi niitä hankkia vaan joutuvat käyttämään välikäsiä? Jos kerran sellasesa elämäntyylisä tahtovat elää, tyytykööt asumaan kahestaan, hankkikoon kissan tai koiran, sitäkin voi helliä ja rakastaa.

Ja minkä ihimeen tutkimuksen perusteella ne väittää sitäkin, että mukelolle riittää kun on kaks rakastavaa aikuista, ei tarvi olla isää ja äitiä? Voi kertakaikkiaan tätä ihimisten ajattelua.
Kuinka moni heistä ite on kasvanu iliman isää tai äitiä? Moniko jäänyt vaille äidin tai isän rakkautta, tai molempien?
Siitähän on jo pitkään puhuttu miten palijo mukelon elämäsä merkkaa se että hän saa kokia isän ja äitin rakkautta. Sen rakkauden vaikutuksen määrää tuskin kukkaan voi väheksyä, eikä sanua ettei oo merkitystä.

 Eihän mies voi olla äiti, ku miehesä ei oo luomisen myötä niitä tekijöitä mitä naiselle on annettu. Mies voi olla rakastava vanhempi, mut koskaan hän ei täytä äidin, eikä ees naisen asemaa mukelon elämäsä. Sama pättee myös naiseen, eipä taija pystyä täyttään isän eikä miehen paikkaa vaikka kuinka haluais ja yrittäs.

Misä on sen lapsen oikeudet, mielipiteen kuuleminen?? Ajatellaampa lapsen adoptoimista. Kyllähän se niin vaan mennee ettei se pieni mukelo voi asijaan vaikkuttaa yhtikäs mitenkään. Ei hänen tahtoaan ja mielipijettä taijeta juurikaan kysellä. Jossain vaiheesa elämässään sitten toteaa ja huomaa että jaahas, tällästä elämää.

Toivotaan että päättäjillä ja virkaatekevillä ihimisillä olis korvien välisä niin palijo älliä että tajuaisivat sen, että he ovat päättämäsä pienten ihimisten elämstä. Ja siitä, millaseksi halutaan suomen yhteiskuntaa rakentaa tulevaisuuvesa.20 kommenttia:

 1. No sehän johtuu siitä, että jotkut pitää Raamattua satukirjana, ettei siihen siis perusteta tätä homojen oikeutta mennä naimisiin. Itse näen tässä sen ristiriidan, että miksi ihmeessä he sitten haluavat kirkkohäät? Jokainen saa mun puolesta tehdä mitä huvittaa, mutta esim. lapsen adoptoiminen pitäisi sallia vasta sitten, kun lapsi on kyllin vanha kertomaan oman mielipiteensä. Sitä paitsi edelleen kiusataan kouluissa, eli kannattaisiko miettiä sitäkin, eikä olla itsekäs.

  VastaaPoista
 2. Homot ovat geneettinen virhe ja jos maailma toimisi oikeuden mukaisesti niin ne tapettaisiin kehtoon. Sairasta touhua jossa ei ajatella varsinkaan sitä myöhemmässä vaiheessa mahdollisesti adoptoitavaa kakaraa. Tämä on juuri yksi esimerkki siitä miksi en laittaisi pahakseni vaikka ihmiskunta tuhoutuisi tykkänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitähän palijo onki käjenvääntöö että mistä se mahtaa syntyä halu sammmaan sukupuoleen. Väittävät että se on geeneisä, ettei asijalle ite voi tehä mittään. Onhan meillä ihimispolosilla taipumuksia jos minkälaisiin asijoihin, loppupelis kai kuitenkin kyse omasta tahosta, valinnasta, päätöksestä että tään ihimisen kans haluan olla ja elää.
   Kuitenki jokaiselle meille elämä on annettu lahjaksi, siinä mieles ollaan ihan tasavertasia ja saman Rakkauden silimätikkuja.

   Poista
 3. Jos ajatellaan taas perhettä, jossa on äiti ja isä ja toinen vanhemmista ryyppää ja hakkaa toista ja mahdollisesti lapsia. Eipä sellainenkaan perhe kovin hyvä kasvualusta ole, eikä lapselta ole kysytty, haluaako hän sellaisen kodin.

  Minun puolestani parisuhteen voi rekisteröidä aivan hyvin kaksi naista/miestä. Kirkollinen siunaus on vapaaehtoinen meille muillekin. Minut ja mieheni vihittiin maistraatissa. Ei se kirkollinen siunaus muuta avioliitoa onnelliseksi jos ei siihen ole muita edellytyksiä. Useammat samoihin aikoihin kirkossa vihityt ovat jo eronneet.

  Me emme saaneet lapsia. Kaikkien hoitojen ym jälkeen emme halunneet edes adoptoida. Itse tulin siihen tulokseen, että elämässäni on tarkoitettu olevan jotain muuta kuin jälkipolven kasvattamista. Kaikkea ei voi saada ja silti elämä on elämisen arvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,tokihan se näinki on mitä sanoit esimerkki perheestä, mut lapsilla kuitenkin on ne isä ja äiti siinä elinympäristössään. Ja sekin totta, että kirkollinen siunaus yksistään ei ole tie onnelliseen avioliittoon. Kyllä siihen tarvitaan se sitoutuminen ja tahto tehdä yhteisestä elämästä onnellinen. Mut pointtihan just onkin siinä mistä se avioliitto on alunperin saanut alkunsa.

   Poista
 4. Totta joka Jumalan sana. Oon niimpal homoliittoja vastaan kun vaan voi olla. Homous ja lesbous on sairaus, ei se oo luonnollista.

  Toinen mitä vaaditaan, on se, et avo-liitossa asuvien tarttis saaha samat oikeudet kun aviossa elävien. Susiparit ei tartte mitään oikeuksia, jos ne ne oikeudet haluaa, siihen on jo olemassa vaihto-ehto:Avioliitto.

  Puistattaa sekin, kun päivän lehessä on julkaistu listaa firmoista jotka kannattaa homoliittoja. Joku vaihtoehto on mun nyt keksittävä, että pääsen käyttämästä mikrosoftin ja kuuklen sun muitten tuotteita. He kun moista sairautta kannustavat.

  VastaaPoista
 5. Voiko tämä olla tottakaan? Kuulkaas, nyt me elämme 2000 -lukua, joten tietoa pitäisi olla hiukan enemmän kuin tämän blogin kirjoittajalla sekä kommentoijilla RANTAKASVIa lukuunottamatta. Jokainen voi hankkia tietonsa lukemattomista tietolähteistä, ja saada selville esimerkiksi, että homoseksuaalisuus EI OLE SAIRAUS.

  Uskonpa, että mielipiteet muuttuisivat, jos blogin kirjoittajalla tai jollakin kommentoijalla itsellä olisi homoseksuaalinen lapsi. Kyllä, sekin olisi mahdollista; tiedän paljonkin uskovaisia ihmisiä, joille sellainen järkyttävä onnettomuus on käynyt!!! Kylläpä on niissä perheissä ääni muuttunut kellossa. Ja ei, kasvatuksella ei voi asiaan vaikuttaa; sukupuolinen suuntaus kun on synnynnäistä. Ja miksi pitäisikään, jokainen ihminen on arvokas sukupuolisesta suuntautumisestaan huolimatta. Rantakasvi fiksuna ihmisenä sen on tajunnutkin.

  Kaksi äitiä tai kaksi isää lapselle on takuulla parempi vaihtoehto kuin esimerkiksi väkivaltaiset tai päihdeongelmaiset heterovanhemmat.

  Oikein hävettää, että Suomessa tänä päivänä on noin sivistymättömiä ja kapeakatseisia ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikkee tartte sietää, mitä isos maailmas hyväksytää. On sullakin varmana asioita, joita et siedä. :)

   Poista
  2. En kuitenkaan ole niin sivistymätön, että loukkaisin muita ihmisiä. Suunsa voi pitää kiinnikin, ellei osaa käyttäytyä ja kunnioittaa muita ihmisiä.

   Poista
  3. Täsähän on nyt vain kyse jokaisen omasta mielipiteestä mitä tuosta asijasta ajattellee.

   Tottahan toki ihimisinä ollaan ihan tasa-arvoisia, tai toista sanaa käyttäen arvokkaita, sen perusteella että meille kaikille on annettu tää elämä lahjaksi.
   Mut siitä huolimatta kaikkia ihimisten tekoja ei tarvi hyväksyä eikä suvaita.

   Onkohan siitä laki tehty ettei ommaa mielipijettään sais sanua??

   Miksi loukkaannun toisen mielipiteesiin? Senkö takia että asija mistä toisella on erilainen näkökuluma aiheuttaa minusa tietynlaisen kipupisteen, ärtymyksen tai jopa ihan vihanpurkauksen?

   En voi välttyä siltä että kaiken aikaa etteen tullee ihimisten sanomisia, näkemyksiä ja juttuja jotka ei me yksiin mun ajattelun kans.

   Mullahan on sillon ongelma jos jatkuvasti loukkaannun siitä mitä mieltä muut ovat.
   Jokaisella on vapaus olla asijoista ihan sitä mieltä mitä on.

   Poista
  4. Ja lisäksi, kuten jo aiemmin kirjoitin, homoseksuaalisuus EI ole sairaus. Kannattaisi sinunkin, Timo, ottaa asioista hiukan paremmin selvää.

   Poista
  5. Mun mielipide on mun mielipide ja se on se, minkä jo kirjotin. Valitettavasti minäki tunnen muutaman homon ja vaikka eivät läheisiä olekkaan, on heillä elämässä kaikkea muutakin pielessä, kuin pelkkä homous, jota yhä edelleen pidän Jumalan sanan vastaisena. :)

   Poista
 6. Kunnioitan kaikkien mielipiteitä, mutta pidän myös omastani kiinni. Kuten Mummeli ja Timokin. Eikä se meidän keskustelua (toivottavasti) haittaa, että ollaan eri mieltä asioista.
  Itse en todellakaan voi mitenkään tuomita homoja ja lesboja, se on ihmisen synnynnäinen ominaisuus ja piste. Yhteiskunta säätää lait ja jos samaa sukupuolta oleville suodaan lisää oikeuksia, niin hyvä juttu. Sitä kannatan. Mitä pahaa he ovat tehneet?

  Paljon pahempaa on tuolla ensimmäisesä kommentissani kuvaamani väkivaltainen perhe. Entäs lesket, eronneet ja yksinhuoltajat? itsekin olin 11v kun isäni kuoli. Ei meilläkään ollut 'normaalia' perhettä, mutta katson itse olevani kohtuullisen hyvin elämässäni pärjännyt.

  Kiitos nimimerkille "mummo minäkin" hyvistä ajatuksista!

  Vastasin vielä tähän kommenttiketjuun, kun minuun viitattiin. Päätän omalta osaltani keskustelun tähän. Väittely asiasta on energian tuhlausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on mielestäni asian ydin: ihmisen seksuaalisuus on tosiaankin synnynnäinen ominaisuus. Tämän kun oivaltaa ja/tai uskoo (tietoa on kyllä saatavissa netistä ja kirjoista), mielipide ja sen myötä suvaitsevaisuus ainakin fiksuimmilla ihmisillä muuttuu.

   Kiitos sinullekin Rantakasvi älykkäistä ajatuksista!

   Myös minä päätän osaltani keskustelun tähän. Rantakasvi, sinun blogiisi palaan, löysin sen tämän keskustelun kautta!

   Poista
 7. Niinpä, ellei kyetä rakentavaaan keskusteluun ihan turha sillo on jatkaa.
  Joten kiitos vaan kommenteista ja hyvää jatkoo kaikille.
  VastaaPoista
 8. Jeesus sanois tähän, ettei saa riidellä. Kimppahali :D

  VastaaPoista
 9. Niinpä. Jeesuksen rakkaus ihmisiä kohtaan ääretön.
  Mut hämmästyin ku tajusin että Jeesuskin on suvaitsematon, ei hyväksy ihan kaikkee.
  Esimerkiksi aviorikosesta kiinni saatu nainen. Toiset olivat valamiita kivittämään naisen hänen tekojensa tähden mut Jeesus rakkaudessaan armahti sanoen;" Mene, mut elä tästedes syntiä tee."
  Hän antoi uuden mahdollisuuden uuteen elämään. Naisen päätettäväksi jäi miten hän halusi siitä jatkaa.

  VastaaPoista
 10. Keskustelua aiheuttava aihe! Itse olen samaa mieltä kuin Rantakasvi ja 'Mummo minäkin'. Asiasta saa helposti kinan aikaiseksi, riitelin jutusta ensimmäistä kertaa elämässäni sisareni kanssa (siis aiemmin ei 'kunnon' riitaa meillä ollut ollutkaan), mikä oli surullista...tosin tässä aiheessa ei voi olla oikein muutakaan kuin musta-valkoinen. Eikös Jumala ole RAKKAUS? Minusta tuntuu kauhealle kun kuulen homoseksuaalisuutta kutsuttavan sairaudeksi, tai että jos maailma olisi oikeudenmukainen, homot pitäisi tappaa kehtoon. ..mutta jes, jätän kommenttini tähän.

  VastaaPoista
 11. Ei ole ihmisen asia tuomita kumminkaan, vailla meillä mielipiteitä onkin.

  VastaaPoista
 12. "Synnitön heittäköön ensimmäisen kiven"

  t. Tasa-arvoisen avioliiton kannattaja

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Retronukke

Vanahan nuken ystävältä sain sen raajat kaikki irronnet vain. Kuminauha hauras ja rikkonainen ei pitäny sitä koossa lain. Pieni m...