lauantai 9. maaliskuuta 2013

Loma lusittu

Äkkiä se viikko taas meni ja alakaapi arkinen aherrus työrintamalla. Sen verran tuli lommailtua että kävästiin pohojanmaalla kolome yönseutua olemasa. Huomaa jo että kevät on tullu. Aurinko alakaa jo lämmittään  mikä saapi aikaan sen että katolla oleva lumi ja jää muuttavat muotuaan. Räystään reunalta alakaa tipahtelleen vesipisaroita, kimallellen kivasti kirkkaasa auringon paisteesa, suorittaessaan huimaa hyppyään alas täysin tuntemattomaan, ja iliman laskuvarijoo. Hurijaa!!

Aivot käy tyhyjäkäyntiä joten ei tähän ny kyllä tätä tekstiä synny sillaitte sponttaanisti vaan enemmänki tuntuu olevan väkinäistä puurtamista. :)
Hieno tuo ilima. Taitaa olla paree ku lähen käymään lenkllä josko se raitis ilima sais vähä liikettä aivonystyröihin.

18:20

No niin, pikkusen tuntuu liikettä olevan aivonystyröitten välisä joten muutama rivi vielä tänne näin iltapuhteena naputtelen. Ihan heti sinne lenkille en päässy lähteen ku kokki oli teheny ruuvan, karitsan jauhelihapihivejä ja kukkakaalipöperöö, olihan hyyvvä.
Syömisen päälle alako niin ramaseen ja venyttään alaleukaa joten kahtoin parhaaksi hiippailla sängyn päälle pötköttelleen. Pienet tirsathan siinä tuli nukuttua. :)
Vaan tirsojen päälleppä oliki sitte mukava lähtiä ulos lenkille, sain kokinki houkutelluksi mukkaan. Takasi tullesa poikettiin lähikaupan kautta ja ostettiin jäätelön teko värkit.

Ehittiin lenkiltä sillaitte sopivasti kotia että saatiin mennä saman tien saunaan, kullanhuuhontaan. Saunan jäläkeen laitomma jäätelökonneen hyrisemmään. Edellis kerralla ku tehtiin mansikkajäätelöö laitomma marijat hieman jäisinä, pieninä paloina jäätelömassan sekkaan. Nyt murskattiin marijat sauvasekottimella mössömmäksi, huomattavasti paremman makusta ja rakenteeltaan mukavempaa tuli jäätelöstä mitä aikasemmin.

Meinasin vallan unohtaa..
Loman eka päivänä eli maanantaina juhulistimma lomaviikkoo sillaitte että käytiin kokin kans elokuvisa. Paikallisesa teatterisa oli mensoa Les Mise´rables näytökset, musikaali elokuva jollasta ei oo aikasemmin nähty. Olihan sitte hyvä, kyllä kannatti mennä kahtommaan. Sattu vielä olemaan sellanen viikko että sai kaks eurua alennusta normilipusta. Kiva yllätys sekin.


3 kommenttia:

  1. Tälläisinä päivinä kyllä tuntee piston sydämessään kun istuu koneen ääressä vaikka ulkona on komea auringonpaiste. No, tuleehan sitä sentään jokusen kerran tuon koiruuden kanssa päivän ja illan mittaan lenkkeiltyä.

    VastaaPoista
  2. Mukavaahan se on välillä lomailla ja hemmotella itteesä. :)

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Se on kevät