sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Semmosta säheltämistä

Edellisenä päivänä kun meijän  piti lähtiä tuli ilmotus KLM;ltä että ovat puukanneet konneen niin täyteen ettei me mahutakkaan sille lennolle mikä alunperin oli sovittu. Nyt he soittelivat ihimislle ja kyselivät että ketkä kaks voisivat vaihtaa lennolle joka meniskin Munchenin kautta. Meillehän lennon vaihto passas vallan mainiosti kun lentoaika lyheni muutamalla tunnilla. Lentoyhtiö lupas vielä maksaa korvaustakin tuottamastaan harmista.

Lentoasemalla kun olimma lähtöselevitystiskillä, sano se nainen että meillä tulis olla kortti, mikä ihimeen kortti?? Sanomma jotta ei meillä oo sellasta korttia jollon hän passitti meijät ihtepalaveluautomaatille tekkeen selevitystä. No mehän mentiin ku niin sanottiin. Automaatti toimi joko passin tai pankkikoritin välityksellä, vaikka kumpastakin vaihtoehtua testattiin ja yritettiin, molemmat anto saman lopputuloksen, teille ei ole varausta Toulousen lennolle. Täh?? Mihis se ny hävinny kun toissapäivänä siitä vielä soiteltiin.

Kun ei se automaatti meitä ymmärtäny niin kahteltiin hetken aikaa ympärillemme jos satuttas löytään Lufthansanin konttori, löytyhän se.
 Mies tiskin takana tutki tietoja ja kummasteli tilannetta että mikähän mahtaa mätätä, ohojas meijän sitte yhen naisen luo jolla kädessään vihireitä kortteja. Pyyvettiin naiselta kortti ja sitte takasin lähtöselevitystiskille jonottaan. 
Siihenpä tulikin hetken päästä avulias naisihiminen kysymään että mikä on ongelmana, kun näki että meillä on se vihiriä kortti. Nainen sano, no problem, ohojas meijät tiskille, katto koneelta tiedot ja sanoi että kaikki on ok. Liput saatiin, Munchenissä koneen vaihto eikä tarvi ootella ku tunnin verran niin matka jatkuu.
Hotellille tultiin lauantai- iltana. Kun ei jääkaapisa täsä vaiheesa ollu muutaku valo niin tilattiin sunnuntai aamuksi aamupala, joka piti olla "large". Noh, me saatiin respasta pienehkö paperikassillinen evästä. Kyllä meillä hieman veti suupieliä hymyyn kun kassia pöyvälle tyhyjättiin. Olihan siinä monenlaista, pari sämpylää, korppua, mustikkahillopurkkia, muropussia, omenhillorasijaa, voinappi, juusto ihan 2x5cm palanen sentäs. :)  Jos joku arvosana tulis antaa niin sanosinko että vähä köppäänen oli aamupala, ei mun mielestä ollut mikään " large". Kokin mielestä se oli lähes " large", hän kun sai syyvä kaikki sämpylät, korput ja muffinssit, mulla kun keliakia niin ne ei sovi ruokavalioon.


Aamusella ennen kaheksaa pulahin aamu-uinnille. Ai että oli ihanaa. Puolen päivän aikoihin lähettiin kaupungille kahtelleen miltä Toulouse näyttää. Iltapäivällä paistoo aurinkokin niin kuumasti että kaupunki kierroksella kävelles tuli vallan hiostava olo. Hotellille ku tultiin niin mukava oli pulahtaa taas altaaseen ja lekotella hetken aikaa aurinkotuolisa nauttien kesästä.

1 kommentti:

  1. Mutkat matkas tekee matkast mukavamma, kuha ne mutkat ei oo umpisolmui.
    Mukavaa retkenjatkoo!!

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vintillä pikkupuolen välikaton laittua

 Pikkupuolen vintin välikattoa ollaan laitettu kuntoon. Vanahat täytteet lapioitiin ensin ulos, niinku aiemmin kirijotin. Sitte vanaha vint...