perjantai 17. kesäkuuta 2011

Carcassonne

Keskiviikko aamuna hypättiin junaan ja ajettiin Carcassonneen tunnin ajomatkan pääsä olevaan pikku kaupunkiin. Edellis päivänä varattiin  hotellihuone ihan tuon linnan läheltä niin on lyhyt matka lähtiä kahtelukierrokselle.
Kaunista aluetta kertakaikkiaan. Linna rakennettu kukkulalle jonka takia se todella on edukseen ja mahtavan näkönen.


            Tälläseltä näytti meijän hotellihuoneen etupiha.


Niin makijoita kiipeilypaikkoja tuli linnan muureilla  vastaan että vaikia oli pidätellä kiipeilyhinkujaan. :)

 Tästä oli hyvä välillä käydä tarkistaan mihin kujalle sitä pitikään mennä. Varmaan 4-5 kertaa kierroksen aikana tultiin tähän kohtaan vaikka ihan toisaalle olimma menos. :)

Ranskalaista perinne ruokaa Cassoulettia mainosti yks ravintola isolla seinämainoksella. Cassouletin pääruoka-aines on pavut, sekkaan lisätään lihhaa ja makkaraa sen mukkaan mistä kokki tykkää.


Muurilta näkymät oli huikeet. Kun käänty ympäri niin joka puolelta saatto nähä yli kaupungin. Pieniä punakattosia taloja tuiki tihiästi rakennettuja, eipä oo naapurit kaukana. :)

Aivan mahtava auringonlasku oli keskiviikko illalla. Ilima oli muutenkin tosi ihana, pienonen tuulenvire ja lämmintä varmaan +25. Vois sanoo että vähä sellanen lössökeli millanen ruukaa olla ennen ukkosenilimaa.
Oli hieno päivä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Tuvan ja kamarin laattiat

Parin viimesen viikon aikana on hirsitalolla ollu touhua. Laattioitten teko edistyy mukavaa vauhtia. Torstaina tämän näköstä....