tiistai 5. huhtikuuta 2011

Oli jo aika

Semmosen havainnon tein eilen että nythän on jo huhtikuu  ja meillä keittiön ikkunasa jouluverhot. Sitä se vanhuus teettää, ei ennää hoksaa tuommostakkaan asijaa joka ollu joitaki vuosia sitte ihan ehoton juttu, että jouluverhot lähtee ikkunasta jo tammikuulla. Noh, eihän nuo pahat sinänsä oo olleet ku sydämiä ja tähtösiä. Rakkaudestahan ne sydämet kertoo ja tähtiä näkkee kun rakkauden huumasa kulukee. :) 

       


                                                        Aamukahavit ku sain hörpittyä niin nappasin sydän verhot irti. Pyyhkääsin ikkunasta enimmät pölyt, kahtelin kaapista että mitähän sitä ikkunaan ny laittelis. Vaihteeksi ois kiva laittaa kappa kun on ollut noita paneeliverhoja jo pitemmän aikaa ikkunasa.
Sitte vaan verhohyllyä penkomaan. 

 Marimekon kirijava hedelmä-marijakangaskappa, siinä se on. Kankaan nimee en muista mikä mahtaa olla, mut retroo se kaiketi on. Kirpparilta oon kankaan joskus ostanu, maksanu siitä muutaman euron. Liikkeestä jos menis ostaan sais pulittaa lähes 10€ metriltä.
Ostettuani kankaan halakasin sen , ompelin palat yhteen, hieman muotoilin alareunaa ja tein siitä kapan.  Lopusta kankaasta mitä jäi yli tein nelijön muotosen pöytäliinan. Pienellä vaivalla uus ilime keittiöön. :)

Siunausta päivääsi !

1 kommentti:

 1. Kauniit on verhot.
  Mult jäi viimeeks sanomati se, et omal kohal oon tilastojen perusteel havainnu sen, et korkeintaa yks sadast kävijäst kommentoi. Joskus päiväs on 300 lukijaa ja vaa yks kommentti.
  Paa ittelles kävijälaskuri!!
  Eli: Ulkoasu>lisää gadget>HTML/JavaScript
  Lisää kopioimasi koodi tyhjään kohtaan ja tallenna!

  Se on siinä!!

  Jaa, tää ei hyväksykkää täs annettavaks koodia...hmmm, laitan sen fb viestinä tai s-postina.

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Tuvan ja kamarin laattiat

Parin viimesen viikon aikana on hirsitalolla ollu touhua. Laattioitten teko edistyy mukavaa vauhtia. Torstaina tämän näköstä....