perjantai 6. toukokuuta 2016

Kotona ollaan ja työpäivä eesä

Niinpä ne vappaapäivät meni äkkiä. Eilen illalla ajelin kotia ku tännään on työpäivä, vaari jäi vielä pariksi päivää mummolaan puuhastelemaan. Sain kuitenki ne hommat tehtyä mitä olin suunnitellu ja vähä enemmänki, joten hyvä on ootella kesälommaa jollon pääsee sitte jatkammaan remontin tekua.

Ny on se aika vuojesta jollon voimajuoma virtaa. Jos sitä haluaa niin tehtävä koivun kylykeen reikä ja valutettava mahalaa.
Äitin ja isän pihalla kasvaa suuri koivu. Porasin siihen reijän ja laiton mehumaijanletkun reikään, hetken päästä alako voimajuoma tippasemmaan ämpäriin. Iltaan mennesä sitä oli tippunu lähes kymmenen litraa.
Osa juotiin, loput laitettiin pakkaseen.

Illalla kotia tultua selasin hetken aikaa nettiä.
Osupahan silimiin yks mielenkiintonen artikkeli, Tapio Puolimatka kirijottaa painavaa tekstiä.
Lukaseppa jos kiinnostaa.
http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/849/tapio_puolimatka_sukupuolineutraali_yhteiskuntakoe_murentaa_ihmisoikeusjarjestelman#

 Mukavaa viikonloppua!
1 kommentti:

  1. En ole tainnut koskaan maistaa mahlaa... ainakaan en muista. Voisi olla kiva kokeilla sitä joskus. Tuo Puolimatkan kirjoitus oli muuten hyvä. Sama teksti on luettavissa myös Seurakuntalainen -sivustolla.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Olkitähtiä ja piparitaloja

Loojan pohojalta löyty pussillinen olokia. Niistäpä väätelin tähtejä. Tähti on aika iso, sakarasta sakaraan 60 cm. Viime vuonna tein yhen ja...