lauantai 23. huhtikuuta 2016

Retrolegginssit mukavat kotipöksyt

Oi oi näitä kirpparilöytöjä. Ihanat -70 luvun pöksyt. Eihän siihen aikaan niitä legginsseiksi sanottu. Nehän on ollu ihan tavalliset verkkahousut, vai liekkö nää ollu hiihtohousut ku näisä oli lahkeensuisa remmit joilla lahkeet sai pysymään allaalla.
Lahkeet oli hieman levijät ja ne oli lyhennetty.  Onneksi kävi hyvä säkä, lahkeenssuista ei oltu leikattu ylimäärästä  kangasta pois, vaan se oli käännetty nurijalle puolelle. Ratkoin käänteen irti alakuperäseen pittuuteen, ku laiton pöksyt jalakaan nehän oli just sopivan mittaset. Lahkeita piti kaventaa sentin verran koko matkalta, lahkeensuista lähes pari senttiä.
Kangas on mun käsittääkseni jerseytä tai jotain sen tyylistä joustavvaa materiaalia. Ei rytisty eikä ruttaannu vaikka myttäis housut millaseen myttyyn tahansa.
Lahkeensuisa on tietysti vetoketjut kuten asijaan kuuluu. Helepottaa pukemista ku lahkeista tein aika kapijat.
Pöksyjen sivusa oleva raitakuosi on joustavvaa resorineulosta. Tosi hauskat ja mukavat kotipöksyt.
3 kommenttia:

 1. Ihan on retroa tosiaan:) Minä muistan, että odotusaikana (90-luvulla) käytin semmoisia mustia trikoohousuja, jotka oli ihan sellaiset kuin nyt leggingseiksi nimitetään. Silloin niillä ei kyllä sitä nimeä ollut, vaan ihan trikoot ne tais silloin olla. Niin ne nimitykset muuttuu:)

  VastaaPoista
 2. Retrohousut!
  En ole ollenkaan pysynyt housujen nimien perässä; kutsun melkein kaikkia verkkareiksi...

  VastaaPoista
 3. Oletpa taas ollut taitava ja ideoinut oivat, mukavat ja istuvat housut.

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Uskalla lekotella

Kahto ja mieti, mitä näät? Joskus on hyvä uskaltaa erottautua joukosta ja tehä asijat toisin miten muut tekkee. Jos kaikki muut ovat v...