sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Katkase liittymä

Monesti oon miettyny ja tuumaillu semmosta asijaa, miten joku pieni näköhavainto, tuoksu tai ääni saattaa heti synnyttää tietynlaisia mielleyhtymiä, kulijettaa ja siirtää ajatukset vallan toiseen asijayhteyteen.
Täsä yks päivä osu silimiin muistitaulusta sanat, katkase liittymä.
Ihte oon sen siihen kirijottanu muistutukseksi kokille jotta muistas soittaa operaattorille ja katkasta turhanpäiväsen puhelinliittymän. Enpä oo kysy joko on muistanu sen tehä.

Nuita paria sannaa ajatellesa siirty ajatukset ihan toiseen asijaan, nimittään siihen, miten me uskovina jouvutaan kaiken aikaa elämässämme olemaan sielunvihollisen, kadotusoperaattorin, ammusten kohtena.
Kaiken aikaa se laukoo kutejaan meitä koti mitä erilaisemmilla keinoilla, joskus mitättömänki näkösillä panoksilla. Perin taitava se on siinä hommassaan. Se ossaa piilottaa omat juonensa ja hankkeensa niin taitavasti lähes oikeilta ja hyödyllisiltä näyttäviin juttuihin, että joskus on lähes mahotonta tajuta ja huomata, että mua on kusetettu.

No mites liittymän katkaseminen tähän liittyy, tai tämä siihen?
Mietitäämpä yhesä.
Niin kauvan, ku kokki ei ota puhelinta kätteensä ja soita operaattorille, mittään ei tapahu. Liittymä on voimasa, siitä tullee lasku, soitti tai oli soittamatta. Vasta sitte liittymän voimasa olo lakkaa, ku operaattorille ilimottaa, että ny on asijat sillä mallilla, että tämän liittymän saapi katkasta. Tätä liittymää ei tarvita, tää on turhanpäivänen.

Olkaa raittiit, valkovaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri kuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. 1.Piet. 5:8


Lepposaa sunnuntaita sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Tuvan ja kamarin laattiat

Parin viimesen viikon aikana on hirsitalolla ollu touhua. Laattioitten teko edistyy mukavaa vauhtia. Torstaina tämän näköstä....