torstai 20. syyskuuta 2012

Kahavilusikasta väännettyä

 
Joillaki sitä riittää kekselijäisyyttä, luovuutta ja taitua. Kierrätys kamasta, vanahasta kahavilusikasta tehty sormus. Unkarisa oli yhellä torilla myynnisä monenlaisia koruja jotka tehty vanahoista ruokailuvälineistä. Oli korviksia, sormuksia, kaulaketjuja, rannerenkaita. Että jos ei muuta tekemistä keksi nii alakaapi vääntelleen luiskoita kiemuralle. :)

5 kommenttia:

 1. Voi, miten kiva! Hyvä idea! Olen nähnyt vanhoista lusikoista taitetun myös noita ruokaliinapidikkeitä. Eli siis vähän aakkeemmaksi-laakeemmaksi pyöryläksi. Nekin olivat kivoja!

  VastaaPoista
 2. Eipä olis uskonut että lusikasta väännetään sormus, nyt pittää alkaapi väänteleen kaikkia nuoruuden palkintoja, niissä on varaa vaikka koekappaiksi.

  VastaaPoista
 3. Vanhoja lusikoita ym ruokailuvälineitä olisi vaikka kuinka, mutta minulta puuttuvat ne kädentaidot. Tuo on niin kaunis.

  Yhdellä tutulla on keittiössä mobile, rautalankaa pyöreänä ja siinä roikkuu vanhoja haarukoita ja lusikoita, eri kokoisia. Ehkä sellaiseen taitoni riittäisivät, juuri ja juuri;)

  VastaaPoista
 4. Minä ostin Haminan lähetysjuhlilta lusikasta (kokonainen pikkulusikka) tehdyn kaulariipuksen.
  En ole kuitenkaan käyttänyt sitä, koska (rykäisy) olen sen näköinen, että lusikkaa on käytetty tosi paljon muuhunkin kuin kaulassa riiputtamiseen :D

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Se on kevät