sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Suunnitelmat uusiksi

No nii, uus kirpparihan oli ihan ok, mukavan näkönen ja tilava. Palijo sielä oli pöytiä ja tavaraa mut mittään ei tällä kertaa mukkaan tarttunu.
Kaupasaki piti kävästä ostaan sunnuntain kahavitukseen kahavit, samalla hoksattiin että pitäshän se olla glutteeniton täytekakkukin. Joten ostimma kakkuvärkit että teen kakun ku pääsen kotia.
Meni päivän ohojelma uusiksi. :)

Kello oli puoli kaks ku tulimma kotia ja siinäpä sie iltapäivä sitte menikin ku aloin värkkään pari kääretorttupohojaa. Välliin laiton appelsiinihilloo+omenaporkkanasosetta+ sirtuunakermarahkaa, hieman uus makuyhistelmä mut sellasiaki pittää joskus kokkeilla.
Parveketta ei ehitty siivoomaan ku koristeitten kans värkätesä meni aikaa...
Sulatetusta suklaasta pursottelin koristeita. Niitten piti antaa kovettua että kestää irrottaa ja siirtää kakun päälle.

Sillä aikaa ku koristeet kovettumasa me lähettiin saunaan. Äitienpäivälahajan sain saunareissulla.
Kevyen kokovartalohieronnan ihonkuorintahoidolla, olihan mieluinen yllätys.

Illan päälle vielä viimestelin kakut. Mangososetta laiton pinnalle jonka sekkaan lisäsin pari liivatelehtee että pikkasen hyytyy. Kermaa reunoille, suklaakoristeita sinne ja tänne.


Aamulla sain kakkukahavit sänkyyn: Ihan kivasti sopi maut yhteen, sitruuna anto tosi piristävän vaikutuksen. Taijanpa tehä toistekkin samallaisella täytteellä.




1 kommentti:

  1. Meinasin kans tehdä just noita suklaakoristeita, mutten siitte muistanu! :) Kaunis kakku.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...