keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Sattumaa....johtatusta...hyvvää tuuria...

Käytiin täs yks aamupäivä kirpparilla ku on menny usseempi viikko ettei oo käyty. Mulla oli ajatuksena kahtella talavikenkiä jos sattus löytymmään uuvet ja käyttämättömät.
Olihan sielä kenkiä usiammallakin myyntipöyvällä mut ei oikeen sellasia tuntunu tulevan vastaan mitkä ois kiinnostanu. Melekeen ehin kaikki hyllyköt kierrellä ku yks kaks nappas silimään mustat nilikkurit.
Kengät oli tosi siistit, pohojas ei merkkiäkään että niillä ois kävelty joten ei siinä auttanu muu ku riisua kengät jalasta ja sovittaa mahtaasko nilikkurit sopia jalakaan. Jo vain, nehän sopi ku lasikenkä Tuhkimolle.
Kahtoin pohojasta merkkiä, Gabor, ei sano mittään, aattelin että taitaa olla joku mittääntekemätön valamistaja. Sillä ei ny sillaitte oo merkitystäkkään ku kengillä hintaa 3 €, ihan sama kestääkö ne yhen talaven tai kaks, mut uuvet ovat ja tuntuvat jalasa ihan mukavalle.
Mittään muuta ei kirpparilta  sitte lähtenykkään mukkaan.

Kotia ku päästiin nii kokki aukas netin ja päätti kahtoo sieltä löytyyskö tuollasta valamistaijjaa. No löytyhän sieltä. Jo oli ilime mullaki vähä yllättyny ku menin kahtomaan netistä Gaborin tuotteita. Huh huh sentään, kenkiä joka lähtöön ja hinnat kohtalaisen korkeet.
Lähes samanlaiset nilikkurit mitä ostin, pikkusen erilainen koristus ja korko korkeempi maksovat 99€ tarijoushinnalla. 

Ihan mua hymyilytti ja tuli kiitosmieli kolomen euron nilikkureista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Tuvan ja kamarin laattiat

Parin viimesen viikon aikana on hirsitalolla ollu touhua. Laattioitten teko edistyy mukavaa vauhtia. Torstaina tämän näköstä....