lauantai 10. joulukuuta 2011

Joulun tuntua...

Laitonpas tuikkulyhyn palamaan. Lyhyn yläosasa on pieni kuppi mihin laitetaan vettä ja jottain tuoksuölijyä. ny laiton lavantelila. Veen lämmetesä alakaa kivasti huoneesa tuoksumaan lavantelille.


Lahjaksi saatu kukka-asetelma. Siinä tuoksuu ihan oikee kaneli.
Joulutähti on kyllä loistelijas ja niin ihanan perinteinen joulukukka.Himmeli on roikkunu katos jo jonkun aikaa. Välillä se oli kaapin päälläki mut ku se on vaan niin nätti nii  se ollu näkösällä joskus läpi vuojen. :)
Tosi ohkasista ruisolijista oon tuon teheny. Ohkasimmista piti imasemalla laittaa lanka läpi  kun ei neula mahtunu menemään.
Himmelin sisälle tein erillilsen pienen kuvion. Mukavasti väläkehtii himmelin pyöriessä.

3 kommenttia:

  1. Ihana tuoksutuikkulyhty! Mielestäni JUURI oikean värinenkin. =) Ja himmelikin upea. Viimeksi olen himmelin tehnyt murkkuiässä käsityökerhossa. Se oli monta vuotta olohuoneen nurkassa, kun sitä ei kukaan raaskinut pistää pois, mutta lopultahan se oli niin pölyinen, että se piti laittaa roskiin - myös ohuista oljista tehty, niin ei kestänyt puhdistusta lainkaan... Ehkä vielä joskus tulee tilaisuus tehdä toinen. ;)

    VastaaPoista
  2. Tuikkulyhty on kyl just sun näkönen ja himmelikin on kaunis. Tuli ihan lapsuus mielee kun niitä porukalla tehtiin.

    VastaaPoista
  3. Välillä käytän himmelin suihkusa nii pölyt lähtee ja ojet saapi kosteutta, pysyny sillä keinon tosi hyvänä.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Tuvan ja kamarin laattiat

Parin viimesen viikon aikana on hirsitalolla ollu touhua. Laattioitten teko edistyy mukavaa vauhtia. Torstaina tämän näköstä....