keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Pakastaa

Kylläpä oli mukava tunne aamulla ku astu ulos uluko-ovesta. Naamalle kävi pikkane vinkka ja heti tunsi että ilimahan on pakastummaan päin. Niihän se oli. Töistä ku ajelin kotia iltasella kuuven jäläkeen niin auton mittari näytti -15 astetta. Että tosi se on, meille tuli ihan oikia talavi. :)

Pikkusen pittää huomenis aamusella leipasta limppuja ku kaikki mitä leivottiin enne joulua tuli jaetuksi tuttaville. On tulosa vieraita viikonlopuksi nii mukava tarijota joululimppua sapuskan kans ku on kerran joulunaika vielä käsillä. Kokki halus itelleen paholaisenkakun hääpäiväksi, lupasin tehä semmosenki.
En tiiä mistä kakku saanu tuommosen nimen , visisiin siitä ku kakkuun tuleva mustaherukkarahkakermahyytlö on väriltään semmosta punasenruskijanvioletinkukertavvaa. Kakun kuorrutus on tummasta suklaasta että kokonaisvaikutelma ulukonävön shteen on vähä semmonen synkän tummahko.
Mutta eipä anneta sen vaikuttaa makuhermoihin, vaan kakku maistuu palijo paremmalta mille se näyttää.
Jos muistan nii otan kuvan kakusta. Mikäli saan kuvan siirrettyä konneelle nii laitan sen sitte näkösälle.

Nimittäin kännykän kuvan siirtosysteemi toimii perin katkeilevasti ja epämääräsesti. Ei silllo ku mää haluan ja tarvisin se toimivan, vaan ihan millo se ny vaan sattuu yhistään yhteyven. Eli ihan kaikki ei oo kohallaan vieläkään vaikka asensin kännyyn uuven ohojelman.
Enkäpä oo muistanu sitäkään tarkistaa onko takuu vielä voimasa. Sepä pittäki muistaa tehä ja käyvä sitte liikkeesä mikäli siinä on takkuuaikaa jälellä. Kai ne sielä osaa sanua mitä sille voi tehä? Tai sitte ne kylymän viileesti ehotta ostammaan uuven puhelimen.:)

Mutta tämmöstä tänne.

Mukavaa huomista päivää ja Hyvvää Uutta Vuotta!

1 kommentti:

  1. Täälläkin oli eilenaamulla pakkasta kokonaista 1,1 astetta ja nyt on taas lämmintä tutusti.
    Oikein mukavaa leipomista ja vuodenvaihtumisen odotusta!

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Tuvan ja kamarin laattiat

Parin viimesen viikon aikana on hirsitalolla ollu touhua. Laattioitten teko edistyy mukavaa vauhtia. Torstaina tämän näköstä....