maanantai 12. syyskuuta 2011

Siinä on voima

Niinpä se yks viikonloppu taas meni töitä tehes ja Joel Hallikaisen konsertisa käyden sunnuntaina iltapäivällä. Hyvä oli konsertti ja alasali oli ihan täynnä kuulijoita.
Joel on herkkä laulujen tulkitsija. Kertoi avoimesti omasta kivustaan, isäsuhteestaan miten se oli kymmenien vuosien ajan jäätyneesä tilasa. Kunnes tuli päivä että isä ilmestyi hänen konserttiinsa, pyysivät ja antoivat anteeksi menneet vuodet, tekemättä jättämiset, siitä alkoi heidän suhteensa eheytymienen.

Anteeksi antamisessa on valtava voima, se vapauttaa ihmisen sisäisesti eikä tarvi jäähä katkeruuden eikä kaunan vankilaan.

Ohan sielä isos kirjaskin sanottu; " ellette te anna ihmisille anteeksi heidän tekojaan ei teijän Taivaallinen Isä anna teille teijän tekojanne." Eli ei oo ihan pikku juttu.

Siinäpä miettimistä tälle päivää!

Mukavaa maanantaita!

2 kommenttia:

  1. Minä en koskaan kerinnyt halut saada isä suhdetta kuntoon ja tunne taisi olla molemmin puolinen. Aina ei auta anteeksi anto, kun on vakavia rikkeitä tullut vanhemman ja lapsen välille.

    VastaaPoista
  2. Kyl se helpottaa, ku pystyy ittesä saamaa siihettilaa, et anteeks pystyy antaan...siis isommis asiois.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Tuvan ja kamarin laattiat

Parin viimesen viikon aikana on hirsitalolla ollu touhua. Laattioitten teko edistyy mukavaa vauhtia. Torstaina tämän näköstä....