keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Kurpitsat tuhottu hyötykäyttöön :)

Vaari sai isänpäivälahajaksi kolome kurpitsaa. Yhen niistä hän tuohos eilen tekemällä siitä kurpitsamössöö jota hän käyttää kuuluisaan kurpitsakahaviinsa.
Mulla on tännään vappaapäivä joten päätin tuhota loput kurpitsat.
Yhestä puolikkaasta lähti osa kurpitsapiirakkaan, jonka tein porkkanapiirakkaan ohojeella.
Piirakan päälle laiton lakritsituorejuustokuorrutteen tähtisateen kera. Olipa aika veikee makuyhistelmä. Suosittelen.
Osa kurpitsoista  joutu taatelikakkutaikinan joukkoon, tuli samalla kertaa kaks kakkua.Piirakkaan ja kakkuihin meni melekeen yks kokonainen kurpitsa. Joten vielä oli yks kokonainen jälijellä ja toisestaki vähä jämiä. Ne mää silippusin kattilaan, laiton tilikan vettä päälle , kaneliltankoja muutaman ja hillosokeria reilu puoli kilua. Niistä keitellään kurpitsahillua. En tiijä millasta tullee, mut eiköhän tuo ajan kans tuu syötyä.



5 kommenttia:

  1. Ihanaa piirakka varmaan maistuvaista.

    VastaaPoista
  2. Kurpitsasta onkin moneksi. Nyt jäi kiinnostamaan mitä ihmettä on kurpitsakahvi, ikinä semmoisesta kuullutkaan =)

    VastaaPoista
  3. Noi kakut on varmasti hyviä. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kurpitsakahvi? Ymmärsinkö nyt oikein.

    VastaaPoista
  5. Kurpitsakahavin ohoje löytyy elokuun jutuista otsikolla, Sunnuntaiaamun kurpitsakahvi.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...