lauantai 12. marraskuuta 2016

Kirjosukat, mustaa, valakosta ja violettia

Sukkatilaukset jatkuu, nyt vuorosa pitkävartiset kirijosukat.
Väritoivomuksena oli musta, valakonen ja lila.
Kuvijoraitoja yhistelin usijammasta mallista.
Nyt saa nauttia lumisesta maisemasta. Lunta on satanu viikon aikana sen verta palijo, että puitten oksatkin on saanu kuorutteen ylleen. Talavi on hieno vuojenaika. Luonto on niin tavattoman kaunis valkosesa verhossaaan, auringon sätteitten hohtaesa sen pinnasta. Ei se ihime oo, että turistit ovat hullaantuneita  talaven kauneuvesta.  Ainut haittapuoli talavesa on kylymyys. Vaikka eikai sekkään oo ku asennoitumis- ja pukkeutumiskysymys.
Kova pakkanen tieysti hankaloittaa auton käyttyä. On muistettava laittaa se lämmitykseen jotta lähtee tarvittaesa käyntiin. Näistä pienistä haittatekijöistä huolilmatta, talavi on ihanaa aikaa. Nautitaan siitä, ei sitä kestä ku puolisen vuotta, eikä sitäkään.


13 kommenttia:

 1. Kyllä sinä taijjat nuo käsityöt ja piparkakkutalojen teon!!

  VastaaPoista
 2. Talvi on todellakin ihanaa aikaa, etenkin täällä maalla lumi on niin puhtaan valkoista ja se antaa valoisuutta päivään. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. On tosi upeat sukat! Kuka ne saaneekin, niin varmasti iloitsee niistä. Ja mikä piparkakkutalo tuolla ylhäällä olikaan; todella upea sekin!

  VastaaPoista
 4. Näyttää hyvältä ,tykkää varmasti :)

  VastaaPoista
 5. Minä olen se onnekas joka saa nämä ihanuudet jalkaansa. Kiitos taitavalle serkulle tekemisestä. Seuraan täällä sinun taitavien käsien aikaansaannoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielellänihän minä puikkoja heiluttelen ku oon pienestä saakka sitä hommaa teheny.Kiitos palijon, mukava että ovat mieluiset.

   Poista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Jellona

Maskotiksi lastentapahtummaan tuunasin vähä jellonapukua. Tein tassut ja pään, sivusaumoihin lisäin vähä kangasta niin puku mahtuu aikusenki...