tiistai 1. marraskuuta 2016

Porot liikennevaloissa

Ei tarvi kauvas lähtiä poroja nähäkseen, ne tullee keskelle kaupunkia. Nämä oli ruokatuntia pitämäsä risteyksesä.
Porotokka oli ihan rauhallisena tien vieresä ruokailemasa. Eihän ne sitä mihinkään päässeet ku liikennevaloisa palo punanen. Mullaki oli hyvä hetki napata kuvia auton klasin lävitte.
Vielä syöminen on heleppua ku ei tarvi lumen alta kaivaa.
Viheriä valo vaihtu niin meille ku poroilleki.
Eiköhän siitä ensimmäiset porot sännänneet liikenteen sekkaan. Yks poro juoksi poikki tien just sille kaistalle, mistä vastaan tulevat autot lähti liikkeelle. Porohan törmäs yhen auton takaovveen  niin rajusti että ovveen tuli lommot. Poro vaihto suuntaa ja juoksi takasi sille puolen mistä oli tullu.
Liikenne eteni eikä voitu jäähä siinä kahtommaan mihin se poro meni. Auto johon poro törmäs pysähty tien viereen. Todennäkösesti kuski meni kahtommaan poroa tuliko siihen vahinkua, ja tietysti oman autonsa oven vaurioita
Ei ne nuo elukat palijo liikenteestä perusta, ne mennee mihin haluaa. Autoilijoittan tulis osata varoa ja olla tarkkaavaisia sillo ku näkkee poroja olevan liikkeellä.
Toivotaan että poro selevis säikähyksellä ja auton omistaja pienellä peltivauriolla.

3 kommenttia:

  1. Kannattaa ilmoittaa sen alueen poroisännälle tai -miehille missä näitä poroja on, että siellä on poroja ja on sattunut onnettomuus.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti porot löytävät tiensä pois kaupunkialueelta. Kauniita eläimiä ne ovat.

    VastaaPoista
  3. Kaikenlaista voi liikenteessä näköjään olla.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Jellona

Maskotiksi lastentapahtummaan tuunasin vähä jellonapukua. Tein tassut ja pään, sivusaumoihin lisäin vähä kangasta niin puku mahtuu aikusenki...