sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Kirppislöytöjä

Vaari kävi pari viikkua sitte kiertelemäsä kirppareita ja teki mukavia löytöjä.
Koboltin sininen puluputeskeitin, eli perkolaattori on aivan ihana. Sisältä on niin siisti ettei sillä oo kovin montaa kertaa taijettu kahavia keittää. Keitin on kaiketi -60 luvun tuotantua, oletettavasti Wear-Everin tekemä. Materiaali on alumiinia, nuppi ja kahava pakeliittia.


Arabian Ali sarijan pullalautanen, seittemän leivoslautasta, sokerikko ja kermakko olivat olleet yhesä kasasa kirpparin hyllyllä. Vaari oli kävelly ohi ja vilikassu hintaa, oho..voiko tuo olla tottakaan?
Vaari oli menny hieman sivummalle,  kaivanu kännykän taskustaan kahtuakseen netistä mitä kyseiset tuotteet mahtanee maksaa. Hupsista!!  Äkkiä takasi hyllylle, astijat kainaloon ja kassalle.
 Ostajan tuuria, hinnottajalla ei oo ollu tietua eikä käsitystä misä hinnoisa Ali astijat liikkuu.

Ruusurasija, sen ostin ite kotikirppiksestä. Rasija on hieman huonokuntonen, sisäpuoli on meleko kulunu ja maalipinnasaki on pieniä rikkeitä. Puhistettiin rasija hyvin ja laitettiin siihen ölijyä, eipähän pitäs kovin pahasti ruostua. Kehenon kunnon takia tuohon ei viitti mittään ruoka-aineita laittaa, mut pikkuroinalle se on aivan verraton säilytyspaikka.

Mukavaa sunnuntaita !



3 kommenttia:

  1. Upeat löydöt, onneksi vaarilla oli tarkka silmä, sillä nuo astiat on ihania.

    VastaaPoista
  2. Enpäs ole noita astioita koskaan nähnytkään. tosi kauniita
    Heeka

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...