keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Vähä huolestuttavvaa

Sattuko joku muu kattomaan maanantai iltana A-studion, " Matotkin ulkoilevat enemmän kuin me".
Ei voi muutaku ihimetellä miten asijat ovat päässeet tuohon malliin. Vaikkeihan se joka paikasa samanmoista hoito oo mitä nämä täsä ohojelmasa kertovat. Niitäkin hoitokoteja on joisa hoito toimii ja pellaa loistavasti.
Mutta joka paikasa misä se ei oo kunnollista, vanhuksia kunnioittavaa, siihen tulis puuttua ja kyettävä saamaan hoitoon muutosta.
Vaan eipä se taija olla aina niin yksinkertasta. Raha, raha, raha. Eihän se rahasta oo kiinni vaan enemmänki siitä mitkä asijat nähdään tärkeiksi. Mihin ollaan valamiita rahoja satsaamaan.

Jotenki tuli semmonen tunne itelle, että ku on mun aika lähtiä niin Isältä pyydän, että noutas kotia yön hilijasuuvesa tai kaappais seisovilta jaloilta.
Mutta...sitäku ei voi tietää...voi vaan toivoa.

Täältä voi kattua ohojelman jos kiinnostaa. http://areena.yle.fi/tv/2111285

3 kommenttia:

  1. Mun kaveri on laitoksessa. Osastolla 1 makuutettiin potilaita 24/7. Kun hän pääs osastolle 2, häntä ulkoilutettii minimissään 2h päivässä, eikä niitä zombieks tekeviä pillereitäkään enää syötetty. Että näin meillä!

    VastaaPoista
  2. Katsoin ohjelman, se oli järkyttävä. Kirjoitinkin siitä muun vanhustenhoidon ohessa viime tiistaina. Kuten totesin, ei tiedä enää, että uskaltaako vanheta, kun ei ole ketään muuta läheistä kuin mies. Kumpi sitten hoitaa kumpaa, saa nähdä. Mutta päivä kerrallaan...

    VastaaPoista
  3. meillä on tää maailma niin sekaisin. Ei enää itse pystytä hoitamaan vanhempiamme, se on mahdotonta ja kaikki vaan kilpailuttaa ja huutaa rahaa. Raha on yksi saatanan keksintö muutenkin.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Aitta pieni punanen

Aitan seinät puhistuksen jäläkeen. Hellesää ei ollu paras mahollinen keli maalausta ajatellen mutta enpä vihtiny alakaa oottelemmaan piliv...