perjantai 3. tammikuuta 2014

Testi

Ihimisen persoonallisuus on aika mielenkiintonen juttu.
Se miten ihte nään oman olemiseni, persoonallisuuteni, saattaapi toisten silimisä näyttääkki erilaiselta.
Sitähän sanotaan että ihimisen ihtetuntua muokkaa palijo se mitä kuvitellaan  toisten ajattelevan minusta. Joillekkin ihimisille sillä saattaa olla niin suuri vaikutus etteivät uskalla kahtua asijaa oikijasta näkökulumasta. Sitä alakaa kahtomaan ihtiänsä toisten luoman kuvan ja käsityksen kautta ja unohtaapi sen mitä minä ihte oikeestaan oon.

Tojella terveyttävää ja parantavaa on ku tajuaa sen, että se mitä toiset minusta ajattellee ei oo ensisijainen asija. Vaan se mitä Jumala musta ajattellee. Se luo sen tojellisen pohojan ja perustan terveelle ihtetunnolle.
Mutta persoonallisuutta on joskus mielenkiintosta miettiä. Sitähän peilaa sukunsa ja geeniensä kautta, mitä kaikkee perimää sitä on sieltä saanu matkaansa.

Persoonallisuuttaan voi vähä tutkia ja selevitellä testienki avulla. Niisähän kysellään asijoita joihin pittää vastata raksi ruutuu systeemillä, sen mukkaan minkä siinä hetkestä kokkee ja tuntee vastaavan ommaa olotillaa. Miten palijo tuollaset testit sitte kertonee tottuuven tai ovat oikijasa ei kai voi tietää mut varmaan ne jotaki suuntaa antaa.
Mun persoonallisuuteen kuuluu pienonen utelijaisuus, joten pakkohan se oli kokkeilla ja kahtua mitä testi sannoo.
Testikonneeseen syötettyjen vastausten perusteella sain seuraavanlaisen kuvauksen persoonallisuuvestani.


Olet intuitiolla varustettu, ihmisistä ja asioista huolta pitävä, rauhallinen ja rauhaa rakastava, syvällinen ja monisyinen ihminen. Osaat yhtä luontevasti kohdata elämän henkilökohtaisia ja analyyttisiä tilanteita. Ihmistyyppisi on yleensä sopivimmillaan sisäisten asioiden ja näkymien kanssa, mutta tarvitsee jossakin määrin myös ihmiskontakteja. Tämä vastakkainasettelu aiheuttaakin toisinaan ongelmia. Olet sanavalmis, empaattinen ja idealistinen. Yleensä kaltaisesi ihminen sanoo vain tietävänsä asiat suoralta kädeltä, mutta ei välttämättä osaa selittää asioita toisille. Tunnet vahvasti toisten ihmisten tunteiden mukana, ja osaat tunnistaa hyvän ja pahan eri asioista ja tilanteista. Tästä syystä sovellut ammatteihin, joissa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa. Nautit siitä, että voit olla avuksi toisille. Kun olet tehnyt jostakin asiasta päätöksen ja asettanut tavoitteesi, mitkään järkisyyt eivät saa päätäsi kääntymään. Se, osaatko kääntää tämän ominaisuuden sinnikkyydeksi, vai oletko pelkästään jääräpäinen, määrääkin helposti koko elämäsi suunnan ja menestyksen.

Että semmosta.


Sääki voit testata ja saaha seleville persoonallisuutesi ku klikkaat

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No, tulos oli just ku pilkullee musta kirjotettu... :D

   Poista
 2. No sen mitä näitä sun tekstejäsi olen lukenut ja sitä kautta muodostanut teikäläisestä kuvan, niin tuo testi näyttää olevan samaa mieltä. Sä olet ja edustat jotain sellaista mitä meissä kaikissa tulisi olla, sillä tämä maailma on menossa koko ajan kylmemmäksi oman edun tavoitteluksi.

  VastaaPoista
 3. Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen. Kokeilin minäkin sitä testiä terveisin " kulkija "

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Uskalla lekotella

Kahto ja mieti, mitä näät? Joskus on hyvä uskaltaa erottautua joukosta ja tehä asijat toisin miten muut tekkee. Jos kaikki muut ovat v...