lauantai 14. joulukuuta 2013

Marsipaanin alle piilotettu charlotte russe

 Mummun mukelon 5-vuotis synttärikakku.
Tein gluteenittoman kääretortun vadelma-mustaherukkahillo täytteellä. Vuorasin kulhon tuorekelmulla ja ladoin kääretorttupalat kulhoon.
Täyteeseen vatkasin 2 dl kermaa, purkki rahkaa, vähä tuorejuustoo, iso tölökki persikoita ja liemi, 5 liivatetta, vaniljasokeria . Täyte kaajetaan kääretorttupalojen päälle ja annetaan hyytyä yön yli jääkaapisa.
Hyytyny charlotte kipataan lautaselle ja koristellaan.



Kommentointi lootaan viestis jätä, kiva tietää sun lukevan tätä. :)

4 kommenttia:

  1. Vadelma-mustaherukkahillo kuulostaa hyvältä. Kakku on hauska keksintö tuosta perinteisestä jälkiruuasta.

    VastaaPoista
  2. Serkkutytön kakut hyvältä näyttää ja mummon mukelo vuosia täyttää ;)
    Ihmettelen täällä kaukana Espanjan auringossa, kuinka joku jaksaa aina olla kädet jauhoissa... Mukavaa joulunodotusta toivotan sulle, laitappa joskus pari riviä mulle :)

    VastaaPoista
  3. Luetaanhan näitä .olen vain huono lähettelemään kommenttia ,nyt oli niin tutun tuntonen kommentti tuossa edellä että aattelinpa minäkin ,kirijottaa tähän ..Hyvää Joulun odotusta leipimisten tuoksuissa :)

    VastaaPoista
  4. herkku on vaivansa väärti, vaikka itse en voi makeaa syödä niin aina se lapsille maistuu, olenkin metsästänyt sokerittomia kakku ohjeita

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...