sunnuntai 18. elokuuta 2013

Lainattuja ajatuksia rukouksen maailmasta

"Jumala on suunnitellut, että ihmisten pitäisi kuoriutua ulos itsestään ja kasvaa täyteen elämään Jumalan ystävyyden paisteessa. Kasvun on tarkoitus suuntautua ulospäin, kohti taivasta, kohti vapautta ja iloa ja sisältää ohessa runsaasti iloista naurua. "
-Christopher Coelho

"Jumala panee meidät ottamaan selvää sisimmästämme. Se on hidasta työtä, niin hidasta että Jumalalta kuuluu aika ja ikuisuus muovata mies ja nainen suunnitelmansa mukaisiksi. Ainoa tapa olla siinä hyödyksi Jumalalle on antaa hänen johdattaa itsemme oman minämme jokaiseen soppeen.
Tyrmistyttävää miten vähän tiedämme itsestämme!...
Kuinka monella on rohkeutta katsoa suoraan sisimpäänsä?"
 -Oswald Chambers

"Jumalan perimmäiseen luovaan rukouksen tarkoituksena ei ole tehä elämäämme helpoksi. Rukouksen tarkoitus: ei saavuttaa tuloksia vaan solmia Kristuksen kanssa liitto, jossa olemme vapaita."
 - Veli Roger

"Rukouksen ja toiminnan välistä suhdetta voi lähestyä myös vapaa-ajan ja työn näkökulmasta. Jos mahdollisuus vapaa-aikaan nähdään mahdollisuutena hiljentyä, se rikastaa arkipäivän uskonelämää. "
- Äiti Mary Clare

" Rukous on tykki joka voittaa vielä nytkin"

Rikastuttavaa rukouksen sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Hyviä ajatuksia. Kiitos näistä ja mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  2. mietittyjä ajatuksia joita ei voi kumota, ne ovat totta. kiitos

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Jellona

Maskotiksi lastentapahtummaan tuunasin vähä jellonapukua. Tein tassut ja pään, sivusaumoihin lisäin vähä kangasta niin puku mahtuu aikusenki...