torstai 24. tammikuuta 2013

Uimasa

Enpä muista millo viimeksi oon käyny uimahallisa, on siitä ainaki kaks jos ei kolomekki vuotta. Mut ny otan kevvään harrastuksiin uimisen ku sain semmosia TYKY kortteja joilla saan maksella uimiseni. Kaupungin työntekijöille antavat sajankaheksankymmenen euron eestä kortteja joilla voipi ihtiänsä virkistää ja kuntouttaa. Ihan mukavahan se on että sillaitte ottavat huomioon työntekijöitten hyvinvoinnin.
Korteilla pääsee monneen eri paikkaan, elokuvviin, teatterriin, kuntosalleille, uimahalliin. Pittääki kahtella teatterin sivulta millasta ohojelmaa heillä kevväällä tarijolla, jos löytys sellasta mitä kiinnostas mennä kahtommaan.

Aijettä uiminen teki hyyvvää. Ihana rento ja levollinen olotila. Eka kertaa kokkeilin vesijuoksua. Seurasin yhtä naista joka haki sellasen vesijuoksuun tarkotetun vyön miten hän sen kans toimiipi. Eihän se vaikijaa ollu. Vyö oli heleppo laittaa solijella kii ja sitten vaan vetteen kelluskelemaan. Vyö pittää senverran pinnasa että ei tarvi ite käyttää energiaa pinnalla pysymisseen vaan saa kesksittyä täysin vesijuoksuun.
 Juttelin sen naisen kans joka sen vyön haki, hän sano saaneesa seuraavanlaisen ohojeen:
 Jalaka tullee ojentaa siten että kantapää painuu ensin alas jolloin se juokseminen on tehokkainta. Sitähän voi mielessään kuvitella juoksevansa vaikka aitoja. :)  Voi olla vaikka ihan paikallaan ja polokia vettä tai sitte tehä laajempaa liikettä jollon sitä pikkuhilijaa liikkuu etteenpäin.
Saa käyttä käsiäki jos haluaa, mut eikai se pakko oo.

Kokki hyppäs lentokonneeseen ja muutti pariksi päivää etelään. Ei meillä tappelua oo ollu eikä mittään kahanauksia, että semmosen takia olis hermonsa menettäny, ottanu ja lähteny. Eii ei...kokilla on lehemän hermot, ne ei kovin vähäsä kiristy, saatikka kärähä. Mutku etelästä soittelivat ja olivat pyytäneet pariksi päivää töhin, nii oli luvannu. Kaks päivää ny mennee äkkiä ja perijantai-iltana tulleepi yks äitee likkojensa kans yökyllään, joten eihän täs ehi ikävä iskeen, eihän?
Tai jos iskee, laitan kokin valokuvan yöpöyvälle ja tuijotan sitä illat ja soitan tietysti, tai laitan tekstarin.
 Läppärin kannen alle oli jätetty ylläri, joku herkuttellee illalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Retronukke

Vanahan nuken ystävältä sain sen raajat kaikki irronnet vain. Kuminauha hauras ja rikkonainen ei pitäny sitä koossa lain. Pieni m...