lauantai 22. joulukuuta 2012

Joululoma

Eka päivä lomasta alakaa olla lusittuna, mut onpa noita onneksi muutamia vielä jälijellä. Ei tarvi mennä töihin vasta ku ens vuonna..
Tälle päivää oli vähä jotaki leipomisjuttuja, etten oo ihan jouten ollu vaikka siihen ois hyvä mahollisuus, joulusiivot ku on tehty. Kotiorija oli perijantaina ollu ahkerana ja siivonnu huushollin joulu kuntoon. Voiko sen paremaa joululahajaa vaimoihiminen ennää toivua? ?

Saunasa käyvesä tuumattiin, että laitammako kuusta tälle joulua ollenkaan vai ollaanko iliman. Eihän se iso homma oo laittaa ku ei tarvi lähtiä tuonne pakkaseen sitä mehtästä hakkeen, eikä ees mistään kuusen myyntipisteestäkkään. Ei tarvi ku kävellä alakertaan ja aukasta varaston ovi. Raivata hetken aikaa itelleen tillaa jotta näkkee mihin se kuusiloota on viime joulun jäliltä piilotettu.
Joulukoristeloota on tavallisesti ylähyllyllä josta se on ollu aika heleppo löytää. Kaitpa se nytki on sielä?

Se on merkillinen paikka tuo varasto. Miksi ihimeesä sinne pittää sitä roinaa ovesta syytää niin palijo ettei sekkaan sovi ku jotaki sieltä tarvii hakia. Ei sillä etteikö sitä ois joskus siivottu ja raahattu käyttämätöntä roinaa kiertoon, onhan ny toki. Kerran jäi jopa tillaa lattialle ku niin nuukaan raivattiin.  Joka siivouksen jäläkeen on sovittu ja päätetty että nyt tää pijetään järijestyksesä. Niinpä niin..jaapajaa trallalalla laa...kukahan sen sitte sotkii ja sekottaa?

Oikijaa kuusta meillä ei oo ollu vuosikausiin, on vaan väärä.
Silikkikuusi on siitä hyvä ku se ei kuivu, ei varise eikä siitä lähe tuoksua. Heleppo koota ja purkaa.
Kyllä täsä ny tuli semmonen fiilis että taitaa mennä huominen päivä kuusta laittaisa. :)
Hyvvää Joulua!

2 kommenttia:

 1. Saitpa mukavan lahjan siivouksen muodossa! Nuo varastot tuppaavat meilläkin imemään itseensä tavaroita jotenkin merkillisesti.
  Mutta minulla on siitä erikoinen mies, että kun kysyn, missä on esim kuusenjalka tms. Vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä. Hän muistaa tavaroiden paikat, onneksi;)
  Hyvää joulua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa joulunaikaa teille sinne!
  Paas kuva 'väärästä' kuusestas... ;)
  siuxx

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Retronukke

Vanahan nuken ystävältä sain sen raajat kaikki irronnet vain. Kuminauha hauras ja rikkonainen ei pitäny sitä koossa lain. Pieni m...