torstai 9. elokuuta 2012

Niin ne on taas työt alakanu ja vallan uus rytmi tuli elämään. Kukko kiekuu 5.10 aamusin jotta ehin kuuveksi töihin. Sain määräaikasen päiväkotiapulaisen puolipäivähomman, joten teen ny sitte kahta puolipäivästä hommaa. Nuitten lisäksi sitte vielä muutama keikka / kuukausi,  voipi sanua että hyvin on mummeli työllistetty täsä vaiheesa. Kuiten aina välillä luoppoaikaaki jotta ehtii plokeja vilikasemmaan ja ommaa päivittään.:)
Tänä aamuna töisä osu silimään tuollanen ihanan helluunen enkeli. Jotenki puhutteleva oli tuo teksti...

...vähä isommaksi että näkkee mitä siinä lukkee.

Miten palijo sitte voin ihte vaikuttaa siihen että päivä tulis hyvin elettyä? 
Kyetäppä  näkkeen asijoista positiiviset puolet eikä jäis murehtimmaan ja harmittelleen sellasia joille ei kertakaikkiaan voi mittään. Hyvin iso merkitys on sillä miten sisäistä elämäänsä ruokkii. Mistä sen joka päiväsen voiman ammentaa?

Yks raamatun jae nousee mieleen; " kaikki yhesä vaikuttaa niitten parhaaksi jotka Jumalaa rakastavat."
Saattaapa olla että tuolla rakkauvella on kaikista suurin merkitys ja vaikutus siihen millaseksi mikänenki päivä muodostunnee.

Siunausta päivääs!

3 kommenttia:

  1. Mukavaa et on hommii siunaantunnu sulle, mukavaa puuhaamista päiviis. Ja mainio enkeli!

    VastaaPoista
  2. Kauniita sanoja, tuli ihan hyvä olo;)

    VastaaPoista
  3. tuo lause on kaikki..Kun elää hyvin hyvyydessä tämän päivän, muuta ei tarvitse.Eilinen on mennyt ja huomista ei vielä ole.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Tuvan ja kamarin laattiat

Parin viimesen viikon aikana on hirsitalolla ollu touhua. Laattioitten teko edistyy mukavaa vauhtia. Torstaina tämän näköstä....