sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Terveisiä Kuusamosta

Perijantaina ku pääsin töistä, pakkasin pikasesti laukkuun uikkarit ja alkkarit, ajomma illan päälle Kuusamon Tropikkiin viikonloppulomalle.
Vasemmalla puolen syvempi allas, syvimmillään 130cm vettä. Altaan yhellä seinää oli nelijä porreilevvaa hierontapistettä. Altaan pohojasta tuli lujat porreet jalakapohojiin, seinästä tuli selekään. Toisella seinällä oli vesiputouksia, välillä vettä tuli vähemmän jolloin se oli ku seisos  vesisatteesa. Sitte ku lähti virtaus päälle sai seisua putouksen alla. Se oli tehohasta hartijahierontaa. Ei siinä kovin pitkään kärsiny olla ku alako tekkeen ihan kipijää, se veenpaine kun oli melekonen. Mut ku kävi välillä uimas ja sitte taas pieneksi hetkeksi puttouksen alle, nii kylläpä teki hyyvvää.

Palamujen takkaa löyty porealtaat joisa oli tosi mukava lekotella. Vesiliukumäkiki löyty ja siitähän piti käyvä muutaman kerran laskemasa.

Tämä puoli kylypylästä on enemmän lapsille, vettä 90 cm syvästi. Vasemmasa reunasa tuollanen torni, siitä tuli tietyn ajan välein vettä alas ja sai mennä nauttimaan sen ropinasta. Kävin testaamasa ropinaa mut oli liijan lepposta mun selekänahalle. :)  Olihan sielä sitte vielä erikseen ihan pienten lasten allas josa vettä parikyt senttiä.

Ei niin kiire saa olla etteikö ehi lehtiä vilikasemmaan. Aamupalan jäläkeenhän se on hyvä hetki sen totetuttamisseen. Liekkö lukenu uutisia tai kahtonu autoilimotuksia ?

3 kommenttia:

  1. Mikää ei taida voitta hemmottelu kylpylässä, kyllä on väliin mukavaa käydä pulikoimassa.
    Meillä on myös suunitelmissa kylpylä viikoloppu mihen lahja typäikalta, mutta ajankohta vielä auki.

    VastaaPoista
  2. Takuulla on ollu mukava tollanen reissu. Ite en koskaan oo kylpyläs käynny, V ja lapset on paljonki.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vintillä pikkupuolen välikaton laittua

 Pikkupuolen vintin välikattoa ollaan laitettu kuntoon. Vanahat täytteet lapioitiin ensin ulos, niinku aiemmin kirijotin. Sitte vanaha vint...