tiistai 22. marraskuuta 2011

Talavipäivä

Vaihteeksi aamupäivä kotosalla, siskonlikan pikkupoijan sain aamupäivähoitoon siinäpä tää aamupäivä menneeki mukavasti. Vesseli istuu kaukosäädin käjesä tuolilla ja on iin tärkijän näkösenä. ) Aivan ku hän jotaki tuosta vempaimesta ymmärtäiskin. Lastenohojelmaa tuli hetken aikaa mut eipä jaksanu kovin kauvaa homma kiinnostaa. Mielekkäämpää on naputella sääjintä ja tutkia vanahoja kännyköitä.

Ulukona pikku pakkanen, lunta ei oo satanu lissää joten sitä on sentin verran. Just ja just niin palijo että kelepaa lumimittausten tuloksiin, että ensilumi on satanu. Siihen mittaukseen ku tullee olla kauttaaltaan yks sentti lunta siinä kohtaa misä niillä mittausihimisillä se mittauspaikka sijaitsee. Meijän takapihalla se ei oo joten enpäs voikkaan olla varma onko lumimäärä täyttäny tarvittavat ehot jos ei mittauspaikalla olekkaan saman verran mitä täs meijän pihas. No, oli niin tai näin, meillä on lumi maas. :)

Jaa...pyykkikone hyristeli siihen malliin että sen saapi käyvä tyhyjäämäs..

Mukavaa päivää!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa se on, ku pikkuset ihmiset saa hetkeks lainaa... :D

    VastaaPoista
  2. Kyllähän noiden lasten kanssa aika menee kuin siivillä, kunhan ei liian kauan ole. Niiden kanssa väsyy ainakin tälläinen vanha mummeli.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Aitta pieni punanen

Aitan seinät puhistuksen jäläkeen. Hellesää ei ollu paras mahollinen keli maalausta ajatellen mutta enpä vihtiny alakaa oottelemmaan piliv...