sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Kaksi lähes samanlaista

Kaksoset kasvaa kovvaa vauhtia. Toukkapussit jäi pieniksi heti alakuunsa joten purin ne ja tein purkulangasta villatakit. Luonnonvalakosen eri sävyjä yhistettynä toisiinsa, aivan ku ois liukuvärijättyä lankaa. 
Purkulanganhan saa suoristettua joko kastelemalla langan kun se on vyyhtinä tai kerällä. Toinen vaihtoehto on kostuttaa tai höyryttää valamis vaate.
Takit on vielä liijan isot mutta eiköhän seki aika koittane jollon ovat passelit.
Takkeisa on yks pieni eruavaisuus, napit. Aattelin, että jos ei muuten tyttöjä erota toisistaan niin nappeista erottaa. ☺

Mitäkö muuta?

Noh, lentsua vastaan oon ennaltaehkässy ihtiäni kohta kuukauven ajan valakosipuli + inkivääri kuurilla. Ja kiitos Taivaan Isälle, toistaiseksi oon välttyny räkätauvilta, köhältä, oksennustauvilta ym. liikekannalla olevilta kulukutauveilta. 

Tänä aamuna tai paremminki jo eilen illalla alako kurkusa tuntumaan karheutta ja pientä kipua. Siihenhän ei oo muuta konstia ku lisätä eellä mainitun kuurin annosmäärää ja laittaa merisuolaraetta välillä kielen alle. Eiköhön se nuilla kurkun karheus kaikkua.

Ja muuten, elämä ihan ok. Töitä tehhään se mitä niitä on ja töitten välisä kaikkee muuta mukavaa mitä mieleen juolahtaa.

Mukavaa ja aurinkoista kevätpäivää sulle!

Kohta on kesä!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat takit, kyllä kaksosten kelpaa kun on näin taitava mummo ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus tuntuu että intoa on enemmän kuin taitoa. Kiitos.

      Poista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...