keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Helepotti

Viikonloppuna iskeny selekäkipu meni ihimeen nopijasti ohi. Sunnuntaina oli vielä vähäsen sen tuntunen, että pystyneekö maanantaina lähtemmään töihin.
Rukkoilin, että selekä paranis ku pitäs pystyä menemään töihin. Mulle tuli mieleen tennispallo, että kokkeilla sitä jos se auttas. Laiton pallon kovalle tuolille ja istuin alas sillaitte, että pallo jäi pakaran alle just siihen kohtaan misä kipupisteet tuntu. Autss.
Siirtelin pallon paikkaa usijampaan kohtaan, liikutin jalakaa niin palijo ku vaan kärsin. Kipijää kävi ku pallo painu kinttua vasten. Mutta se autto.
Tuolilta ku nousin niin sen jäläkeen ei kipua tuntunu selijäsä.
Issiashermo vielä vähäsen tännään ilimotti olemasa olostaan, mut se kamala viiltävä kipu on pois. Enkä voi kyllä muuta sanua kuin, kiitos Herralle avusta, mieleen nousseesta ajatukseta käyttää pallua.
Apu tullee ylhäähtä, ihan niinku siinä yhesä laulusa sanotaan.


8 kommenttia:

 1. Ihanaa, että kipu helpotti. Osaavat olla todella kurjia vaivoja!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, Taivaan Isä kulkee meiän kanssa! Siunausta sinulle!

  VastaaPoista
 3. No kuulehan, kun luin noijannuolestasi yhtenä päivänä niin eikö seuraavana yönä tullu mulle samanlainen noirannuali (kieliasuTampereelta), se iski niin syvälle, että taju meni. Nyt saa puoliso -herra Kukkaro riisua ja pukea minua. Aika romanttista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas kävi huono säkä,mut kokkeile tennispallua ja rukkousta.

   Poista
 4. Olipa ihanaa, että sait tuollatavoin avun! Kiitosaihe tosiaan:)

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Jellona

Maskotiksi lastentapahtummaan tuunasin vähä jellonapukua. Tein tassut ja pään, sivusaumoihin lisäin vähä kangasta niin puku mahtuu aikusenki...